OhCerita

Tujah Puki Bohsia

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu |

Beberapa hari lepas saya pergi ke Bandar k. saya pergi ke salah sebuah pasaraya and tengah saya pilih barang saya ternampak seorang perempuan tengah pilih-pilih barang juga. saya tengok die memakai baju kurung satin berwarna putih. Di jari jemarinya inai sudah kelihatan pudar. Jelas die baru kawin beberapa bulan atau minggu sebelum itu. Tapi yang bestnya, baju kurung die tu punyalah nipis sampai saya nampak bra yang dipakainya. Warna putih dan bergarisan biru. Nampak seksi gila. Sebaik die mengalihkan tubuhnya mengadap saya, baru saya nampak perut die dah buncit rupanya. die dah mengandung. saya syak mesti anak luar nikah and kawin jika perut dah buncit. Gaya solekannya pun cam bohsia. jika dah tengok dari depan tu lagilah saya tak tahan, die punya coli punyalah jelaws kat dadanya. Berbunga-bunga biru kecil menjadi corak latarnya. Makin lama makin dekat and saya ambil kesempatan untuk bertegur sapa dengannya. Die orang Muar juga and datang sendirian. Lakinya bekerja. Lihana baru berusia 19-an and baru beberapa bulan kawin. saya tak tanya pun pasal kandungannya dah mencecah berapa bulan sebab dari saiz perutnya cam dah 5 bulan. Saya ajak die minum kejap and tak sangka die ok jer. Sambil minum saya borak-borak dengan die and saya cuba mengenali die dengan lebih mendalam. Dari gaya cakap die jelas die nie jenis minda kelas bawahan. Bukan educated punya orang. Orang cam die nie prinsip hidup biasanya mudah. Lepas sekolah cari kerja. Lepas tu kawin. Dah itu saja. Lepas tu saya pelawa hantar die balik and die pun ok juga. And dalam perjalanan tu die minta tolong nak pinjam duit saya RM50. saya kata ok cuma kena kerja sikit. jika die tanya kerja apa, saya pun beri jawapannya dengan mengusap pehanya yang licin dengan kain satinnya yang licin tu. Die senyum jer. Melihatkan die bagi respon baik, saya pun patah balik bandar Muar and check in kat hotel. Hotel mana carilah sendiri. Kat hotel Lihana merangkak naik ke katil. Saya makin stim jika tengok punggung nya yang licin dengan kain satin putihnya tu. Lebih-lebih lagi jika nampak jalur seluar dalamnya yang berwarna biru. saya pun terus cium punggung nya puas-puas. Cerita Sex Bohsia Mengandung Aku Tujah Puki Longgarnya Lihana tak bergerak menonggeng di atas katil jika die rasa muka saya rapat dekat punggung nya. Sambil saya cium punggung die saya buka sekali seluar. Lepas tu saya lancap pelir saya sambil ramas-ramas punggung die yang nampak dah lebar tak sepadan dengan usianya tu. Saya berlutut belakang die and selak kainnya. Nampak punggung gebunya yang berseluar dalam. saya tarik seluar dalamnya ke bawah punggung and saya terus sodok pelir saya masuk lubang puki nya. Saya santak sampai ke dalam and sampai bersatu perut saya di punggung nya. Lihana merengek sekejap masa saya santak pelir saya ke dalam lubangnya yang makin licin tu. Agak pelik bagi seorang isteri yang baru berusia 20-an memiliki lubang puki yang agak longgar. Apa pelir saya kecik sangat ke apa. Tipulah. Bini saya and awek-awek saya selalu jer klimaks and suka dengan pelir saya yang die orang kata tough and gagah di ranjang. Jadi saya anggap jelah dah ramai lelaki yang radak puki si Lihana nie. Henjut punya henjut saya makin tak tahan. Bukan tak tahan dengan lubang puki nya, tapi dengan body die yang saya tengok dari belakang. Dibaluti baju kurung satin yang licin and jarang hingga menampakkan colinya. Ditambah pulak dengan punggung nya yang sengaja saya tutupkan dengan kain satinya, licin and menggoda. saya henjut sampai Lihana pula yang merengek tak tahan. Melentik body die and dengan sendirinya die sendiri yang hayun punggung die sampai pelir saya keluar masuk lubang puki die yang licin berair. “Abang. Lihana tak tahan bang. Oughh. Ouhgh. Lihana dah sampaii. errk. owh. ” Lihana merengek kuat and dari cermin solek bilik hotel tu, saya tengok muka Lihana tengah stim gila. Cerita lucah Bohsia Mengandung Aku Tujah Puki Longgarnya Mata putihnya jelas menghilangkan mata hitamnya dengan mulutnya yang ternganga. Seketika kemudian seluruh tubuh Lihana menggeletar and kemudian die rebah tertiarap sampai pelir saya terkeluar dari lubang puki nya. “Lihana. awak boleh lagi tak? ” tanya saya kepadanya. “Abang. sedap sangat la abang punya. Lihana tak tahan sangat. ” jawab Lihana sambil terlenteng and memandang ku. saya menelan air liur melihat perutnya yang membuyut and licin dibaluti baju kurung satin putihnya. Coli yang membaluti payudara nya masih jelas kelihatan di dada baju kurungnya yang jarang tu. Lihana menyelak kain and menanggalkan terus seluar dalamnya. die terkangkang mempamerkan tundunnya yang berbulu halus. Saya terus terkam puki nya and saya nyonyot sepuas hati saya. Lihana merengek keghairahan and suaranya membuatkan saya semakin tak sabar untuk tujah lubang puki nya. Lalu saya landing dekat kelengkang die and saya sodok pelir saya masuk lubang puki nya. Saya santak dalam-dalam. Kalau boleh biar sampai tertunjal kepala bayinya. Hahaha! Lihana ternganga and memegang tangan saya. die letak tangan saya atas perut die. saya pun usap perut buncit Lihana yang licin dengan baju kurung satin putihnya. Saya ghairah melihatkan keadaan bohsia mengandung tu. saya pun henjut sepuas hati sampai saya rasa nak terpancut. “Abang. ohh. abang nak lepas ke. ohh. ” Lihana cam faham-faham jer dengan keadaan saya masa tu. “Ye. abang nak terpancut sayang. Ohh. sedapnya body awak nie Lihana. Seksinya perut awak dengan baju kurung nie. Oh. lina! ” saya pun menyantak pelir saya dengan sekuat hati and saya lepaskan sperma saya mengisi rahimnya yang mengandungi janin itu. “Ohh. lagi bang. ohh. panasnya air abang. dalam-dalam bang. ohh. ” rengek Lihana suruh saya pancut banyak-banyak. saya puas and terbaring kepenatan di sebelah Lihana. Lepas tu saya peluk Lihana and pelir saya yang berlumuran dengan air puki nya and sperma ku sendiri sengaja saya biarkan bergesel dengan tubuhnya. Sengaja saya nak pakaiannya comot dengan noda persetubuhan. Kalau saya nak semua orang nampak betapa sundalnya Lihana awek Muar tu. Lepas tu saya terasa nak main lagi. saya minta Lihana menonggeng sekali lagi atas katil. Lihana pun buat sajalah cam yang saya suruh. saya pun selak kain die yang licin tu and saya jilat lubang punggung die. saya lepas tu terus sumbat batang pelir saya ke dalam lubang punggung die. Merengek kuat Lihana masa tu and die suruh saya masukkan perlahan-lahan. saya tekan slow-slow sampai telur saya rapat dekat celah punggung die. Lepas tu saya pun henjut dengan perlahan-lahan. Agak-agak lubang punggung die dah kurang longgar jer, saya pun henjut kuat-kuat. Tak sampai 5 minit, menyembur sperma saya dalam lubang punggung die. Lihana menjerit. die kata kat saya die rasa cam saya kencing dalam lubang punggung die. Mangkuk juga bohsia mengandung nie. Takkan dah berdozen lelaki die main masa jadi bohsia dulu tak pernah jumpa yang sperma nya banyak cam saya punya. Lepas tu saya hantar die balik. Masa saya hantar die balik, Lihana offer untuk hisap pelir saya masa saya drive. saya pun ok jer, boleh juga jadi penyedap. jika sampai jer kat rumah die, kita orang pun berpisah. Dari dalam kereta saya tengok baju kurung Lihana bercapuk-capuk dengan kesan air persetubuhan kami. Lihana ada bagi saya nombor handphone die tapi malas saya nak call. saya dah buang masa dekat tandas highway plus masa nak balik.

Posts