Sementara itu Ujang melangkah dengan lebih jauh, jika sebentar tadi dia hanya membiarkan dirinyaĺ dipuaskan . Kini beliau sendiri mengambil peranan besar didalam permainan seterusnya. 
Seperti pucuk dicita ulam yang mendatang pula…

Mungkin tindakan Ujang hanyalah sekedar melunaskan tuntutan nafsu batinnya tapi yang penting Ujang sendiri semakin berminat untuk mengambil peranan yang lebih besar. Sebagai pemegang watak tama tiada lagi sebagai pemerhati stay back benchers…

Mungkin jugs atas perasaan amarah pada dirinya sendiri yang menyebabkan Ujang seakan akan berhijrah ke bab yang lain dari norma norma batin. Ujang dan Sariman telahpun beredar dan masuk ke kamar Sariman. Didapati sofa di ruang tamu sudah tidak memadai bagi mereka berdua memuaskan nafsu masing masing dan ternyata bilik tidur Sariman menjadi medan pertempuran yang baharu diantara mereka berdua. Sariman semakin galak selepas beliau berjaya mengeluarkan air mani Ujang sebentar tadi . Ianya bagaikan kejayaan bagi dirinya kerana sudah sekian lama dia teruja untuk bersama-sama melakukan dengan Ujang.

Dan kini ternyata Ujang sudahpun berada diatas katil Sariman … bak kata pepatah pucuk dicita ulam mendatang . Sariman terus sahaja berbaring ditengah tengah katil sambil menantikan Ujang yang ke bilik air di ruang tamu apartmentnya . Ujang memasuki bilik Sariman dan berdiri betul betul didepan pintu bilik sambil mengesat ngesat air mandian dibadanya. Tanpa melepas kan peluang itu Sariman bingkas bangun dari katil dan mendakap Ujang yang hanya bertuala didepean pintu bilik. Tidak seperti pertama kali didakap .. Ujang sepertinya lebih bersedia pada kali ini. Ujang hanya berdiri tegak menungu serangan dari Sariman .

Malah meresap perasaan bangga pada diri Ujang kini , beliau merasakan dirinya seperti dilayan sepenuhnya seperti raja, raja sehari. Malah sejak menikahi Ain beberapa hari lalu pun Ujang merasakan dirinya tidak dilayan seperti mana Sariman melayanya sekarang . Sariman mula meleraikan tuala yang membalut tubuh Ujang . Dengan lemah gemalai Sariman mula membersihkan saki baki air mandian Ujang . Mata Ujang memandang pada cermin yang terletak di ruang tengah bilik . Cermin itu jelas menampakan tubuh Ujang yang kurus kulit sawo matang dan amat bertentangan sekali dengan tubuh Sariman yang berkulit cerah . Malah Sariman bertubuh gempal dan kobinasi berkulit cerah semakin membuatkan Ujang merasa ghairah .

Sariman mula menggosok di bahagian perut Ujang dan gosokkanya semakin lama semakin perlahan dan teliti pabila saja turun dan perut dan kearah bawah pusat . Lama kelamaan tanganya mula melepaskan tuala .. dan hanya tanya sahaja yang membelai kearah bahagian ari- ari Ujang. Ujang terus menerus memusatkan pemerhatianya kearah cermin. Pemandangan di cermin solek bilik Sariman memang benar benar merangsangkan nalurinya .

Menyadari Ujang memberikan riaksi positif Sariman terus menerus mengenggam batang Ujang . Dia mula bermain dihujung batang Ujang and mula menjilat disekeliling hujung lubang kencing Ujang gerakan itu membuatkan Ujang kegelian dan mula memegang kepala Sariman …

“Man …. ”  “aku tak tahan dah niiee”.. Ujang bersuara malah meluahkan perasaanya dengan ikhlas . Sariman sempat melemparkan senyuman dan menatap wajah Ujang . Ujang lansung tidak memerhatikan muka Sariman. Ujang terus terusan melihat bayangan mereka berdua di cermin. Memang dia berasa teramat teruja memandang dicermin dan melihat sendiri batangnya dihisap dan dijilat oleh Sariman dengan rakus sekali . Sariman memang memberi layanan terbaik dan seperti tidak mahu melepaskan batang Ujang dari dalam mulutnya …

Sariman bangun dan mula memimpin Ujang kearah katilnya. Ujang tahu akan permintaan Sariman walaupun begitu dia masih teragak agak untuk menurut ajakan Sariman .

“Abang mari … Sari puaskan Abang …. ” Suara Sariman amat lunak ..
Sariman terus saja menungging dihujung katilnya ..

“Mari Abang … Sari tolong … ” ujar Sariman.

Ujang hanya merapatkan dirinya dibelakang bontot Sariman. Sariman tetibe bangun dan menghadap Ujang megadap batang Ujang . Sariman terus saje mengulup dan nyonyot batang Ujang dan membiarkan air liurnya berlumuran di hujung dan seluruh batang Ujang.

“Meh Abang … Abang dah boleh tekan dalam dalam … ” Sariman bersuara dengan suara yang sehabis halus ,,

Ujang masih lagi menumpukan sepenuh perhatianya kepada cermin meja solek . Dia sepertinya terus terusan terpegun melihat aksi Sariman dari cermin didepanya. Sariman tidak menunggu malah beralih ke posisi menungging di hujung katilnya . Tangan kanan Sariman seakan akan memandu batang Ujang ke lurah dubur Sariman . Ternyata Sariman memang arif dalam soal ini kerana dirinya sering bersama sama Abang Abang di gym yang dilangganinya . Selepas “workout” kebiasanya Sariman pun yang akan dikerjakan oleh Abang Abang sado gym yang berada di bukit Damansara .

Sariman terus menolak punggungnya keluar agar batang Ujang dapat memasuki rongga dubur Sariman .Ujang hanya membiarkan sahaja kelakuan Sariman malah sudah mula merangjul kedua dua belah pinggang Sariman . Memang Sariman berkulit cerah malah dia seringkali menjaga keadaan kulitnya agar sentiasa kelihatan gebu dan putih melepak . Sariman yang melakukan aksi sorong tarik .. Ujang hanya membiarkan sahaja keadaan itu dan sekali sekala dia memperkemaskan rangkulan tangannya di pinggan Sariman .

Memang ternyata berbeza bagi Ujang kerana lubang dubur Sariman memang ketat dan dia amat pandai memainkan peranan mengemut lubang duburnya agar Ujang merasakan batangnya seperti diurut-urut dengan kemas sekali.
Ujang sudah amat terujat dengan keadaan yang pertama kali di alaminya ini , bermain dengan jalan belakang … menjuburi kawan sekerjanya sendiri . Ternyata dia semakin hilang kawalan dan Ujang meledak … Ujang memancutkan air maninya jauh kedalam dubur Sariman . Sariman terus terusan mengemut lubang duburnya bagaikan memerah setiap titip air benih Ujang ..

“arghhhhhhhhhh ” Ujang melepaskan keluhhan yang panjang serentak dengan beliau memancutkan benihnya ke lubang jubur Sariman .