Suryani telah berada dalam dunianya sendiri. Wanita berumur 27 tahun itu berada dalam dunia ghairah yang dikawal nafsu berahi wanitanya. Sudahlah cipapnya lama tidak digagahii Zali suaminya. Justeru setiap sentuhan Mr. Kana bagaikan arus elektrik yang menjalar ke seluruh tubuhnya. Ghairah berahinya begitu membuak-buak. Yani bagaikan kerasukkan dengan layanan hebat dari Mr. Kana Yang telah agak berusia. Baru kini dia tahu umur 53 tahun hanyalah suatu angka. Yang hanya memberikan kelebihan buat Mr. Kana menghanyutkan ghairah berahi mana-mana wanita yang dibelainya.
Tangan Mr. Kana kini merayap dan mula mengusap dan menggosok lengan Yani dan sengaja digeselkan ke payudara Yani. Sesekali dia mengguli kedua-dua buah dada Yani dengan lahap. Telapak tangannya diselitkan ke celah ketiak Yani sambil mengetip bibir. Dia membayangkan sedang menjolok cipap si Yani.
Senyuman Mr. Kana melebar penuh makna. Dalam khayalannya dia sedang menjolok-jolok cipap Yani, walaupun realitinya hanya ketiak Yani yang dijolok. Tapi apa yang pasti, impiannya untuk mengecapi tubuh mugil dan cipap Yani bakal menjadi kenyataan sebentar lagi. Mr. Kana betul-betul tidak dapat menahan kesabaran.
Mr. Kana mula mengucup pipi Yani yang kelihatan kemerahan-merahan, mengusap lalu mengangkat lengan Yani dengan lembut dan meletakan tangan Yani ke atas kepala sofa. Terlihat bulu-bulu halus menghiasi kulit ketiak yang lembut. Bulu-bulu pendek lagi tajam itu nampak sungguh menyelerakan Mr. Kana. Aroma ketiak Yani pun cepat mengisi bilik ruang tamu yang berhawa dingin.
Selepas memperhatikan ketiak Yani dengan secara dekat, Mr. Kana pun mula menghidu aroma harum ketiak Yani. Mr. Kana mula mencium ketiak Yani dengan perlahan. Lidahnya pula dijulur keluar dan menjilat ketiak Yani dengan lembut. Dia telah melekapkan seluruh mukanya ke dalam lurah ketiak Yani sambil menyoyot mukanya dengan rakus sekali sambil sebelah lagi tangannya memerah susu Yani dengan ghaitah dan rakus sekali. Yani kegelian dan meronta-ronta lembut sambil merengek-rengek.
Sejak muda lagi Mr. Kana teramat suka dengan ketiak wanita cantik yang berbulu. Gambar-gambar Yanita yang kelihatan bulu tangan akan disimpannya. Nafsunya makin bergelora bila melihat bulu tangan amoi di supermarket atau ketika melanggan amoi-amoi di SPA maupun di karaoke.
Sekarang Yani yang muda dan cantik dengan ketiak dan lengan yang berbulu halus berada di hadapannya siap dan rela untuk dilapah. Nafsu Mr. Kana bagaikan gunung berapi yang siap sedia memuntahkan laharnya.
Yani meraung manja pabila tangan Mr. Kana semakin kuat memicit-micit buah dadanya sambil lidah kesat bermain-main dilurah ketiaknya. Mr. Kana menjilat ketiak Yani dari siku sampailah kepangkal buah dadanya. Tudung yang dipakai Yani kini entah ke mana. Yani langsung tidak menunjukkan sebarang bantahan di atas perlakuan Mr Kana. Yani telah sepenuhnya dikuasai nafsu berahinya sendiri. Yani menikmati setiap jilatan dan sesekaloi mengeluarkan rengekan-rengekan ghairah yang tertahan dan manja seolah-olah sengaja memancing gelojak nafsu Mr Kana agar bergerak lebih “jauh” dan lebih liar.
Yani nampaknya semakin tenggelam dan hanyut dek nikmat berahinya. Kedua belah ketiaknya dijilat rakus silih berganti oleh Mr. Kana yang bermisai tebal. Lidah diganti misai, misai diganti hidung dan hidung diganti bibir. Yani benar-benar menikmatinya dan mengerang kegelian dan kesedapan. Kedua-dua buah dadanya yang telah 100% terdedah kini sibuk dilahap oleh Mr. Kana.
Sambil menghisap ketiak dan payudara Yani, tangan Mr. Kana sekarang telah merayap jauh ke bawah meraba-raba punggung, peha dan mengusap lutut Yani. Dia mengusap dan meramas lembut peha Yani yang putih gebu. Tapak tangan yang hanya putih sedikit daripada tangannya, melurut-lurut peha yang berdaging lembut. Yani mengerang sedikit merasai sensasi yang dirasainya. Mr. Kana mengangkangkan kaki Yani sedikit supaya tangannya dapat maju ke belahan kelangkang Yani tanpa halangan.
Tangan Mr. Kana kemudian mara ke bawah dan dengan perlahan-lahan menekan lembut ibu jarinya ke kawasan lembab kelangkang Yani. Kaki Yani terbuka luas, mempelawa belaian jari-jemari Mr. Kana. Tangan Mr. Kana pun semakin membelai tundun Yani yang tembam dan dihiasi bulu-bulu halus. Tangannya di sana tanpa penolakkan Yani.
Mr. Kana tersenyum girang kerana impiannya hampir menjadi kenyataan, sambil menekap cipap Yani yang tembam, dua jarinya menguis-nguis bibir cippap dan mencari-cari biji kelentit Yani. Kain baju kurung Yani telah lama tersingkap ke perut Yani, Mr Kana mencium dan menjilat perut dan lubang pusat Yani tanpa halangan.
Jari-jari Mr. Kana kini telah bermaharaja-lela mengorek lubang pantat Yani dan menggentel bijik kelentitnya, tiba-tiba badan Yani mengejang dan cipap sedang terkemut-kemut memuntahkan air berahinya. Ibu jari Mr. Kana pun terus menggentel kelentit Yani dengan laju untuk membantu Yani melunaskan rasa berahinya.
Mr. Kana memagut bibir Yani yang ternganga bak ikan kelemasan melumat bibir mugil Yani dan menghisapnya dengan rakus, sambil jari-jarinya lepas satu, dua dan tiga dimasukkan ke lubang pantat Yani. Yani pun mengemut dan badannya menegang semahunya. Yani menghisap lidah Mr Kana dan pantatnya pula seolah-oleh menghisap jari-jari Mr. Kana yang berada di sana.
Ibu jari Mr. Kana terus menekan dan memainkan dengan biji mutiara Yani sehingga Yana terkapai-kapai. Pandai sungguh Mr. Kana membuka pintu nafsu Yani dengan sekejap sahaja. Jari-jemarinya menghurut tembam cipcp Yani, menguis, menekan, mengutil mutiara Yani yang menawan geloranya. Lelaki berumur 50-an ini cukup pakar melayan nafsu gelora Yani.
Setelah Yani agak reda Kana pantas dia membaringkan Yani di atas karpet tebal di ruang tamu. Tanpa disuruh Mr. Kana menerkam payu dara kenyal Yani. Puting warna pink dinyonyot-nyonyot. Dihisap-hisap. Bulu misai yang kasar menyapu kulit payu dara yang halus lembut. Yani menggelinjang. Geli dan nikmat di pangkal dan di puting.
Bibir lebam Mr. Kana amat terampil melayan gunung mekar. Ketiak Yani yang berbulu jarang dicium Mr. Kana. Kulit ketiak yang putih dijilat-jilat. Mr. Kana ingin melayan Yani sebaik-baiknya. Mr. Kana mahu Yani akan sentiasa mengingati layanannya. Kerana siapa tahu dia bisa menjadikan wanita itu hamba kontolnya nanti. Basah lencun ketiak Yani kiri dan kanan oleh air liur Mr. Kana. Lidah besar dan kasar Mr. Kana membuat Yani menjadi tidak keruan. Yani bertambah geli. Badannya bergerak-gerak. Antara sedar dengan tidak Yani mula mengerang keenakan.
“Ahhh.. ohhh.. sedap Mr. Kana, lagi, lagi,” suara Yani tak teratur lagi.
Suaminya tak pernah membelainya seperti itu. Malah Yani yang bertungkus lumus membangkitkan nafsu Zali suaminya. Zali hanya mementingkan kepuasannya sahaja. Setelah puas Zali akan tertidur. Yani akan dibiar kehausan. Kalaulah suaminya sehebat Mr. Kana alangkah baik, keluh Yani dalam hati.
Dengan perlahan Mr. Kana bergerak ke bawah. Kulit perut Yani yang belum beranak dielus-elus. Pusat Yani dijilat-jilat. Yani tak tertahan lagi. Punggungnya diayak ke kiri kanan. Ditonjolkan tundunnya tinggi-tinggi ke atas ke Muka Mr. Kana minta “dikerjakan”.
Mr Kana sengaja buat-buat tak faham maksud Yani. Tundun yang dah menyeringai dan berair iti melekat ke muka Mr. Kana. Ditariknya kepala Mr. Kana agar tundunnya melekap ke mulut Mr. Kana. Begitu dahsyat berahi Yani yang berjaya dicungkil Mr. Kana. Hilang segala perasan malu Yani, yang ada hanyalah nafsu birahnya yang cuba untuk dituntaskan. Yani merengek minta Mr Kana melahap pantatnya sebagaimana Mr Kana telah melakukan menggunakan jari-jemarinya sebentar tadi.
Mr. Kana hanya menggeselkan hidungnya ke kelentit Yani sambil menikmati aroma pantat dan cairan birah Yani yang semakin banyak keluar. Akhirnya dia terus memagut dan melahap pantat Yani sebagai mana dia mencium, melumat dan menghisap mulut “atas” Yani sebentar tadi.
Yani terkapai-kapai dan semakin melekapkan kepala Mr. Kana ke pantatnya. Satu sensasi yang begitu hebat buat Yani dan pengalaman yang begitu membanggakan buat Mr Kana kerana dapat “menewaskan” ego dan perasaan malu seorang wanita Melayu.
Kini Yani telahpun berbogel tanpa seurat benang dan sedang melayan ghairah. Sambil membangkitkan dan memuaskan nafsu Yani, Mr Kana sempat melepaskan seluar dan bajurnya. Batang balaknya terjuntai panjang baru 70% mengeras…
Mr Kana merangkak ke atas kerana mahu menyerang payudara Yani dan juga sebagai persediaan untuk menyetubuhinya, tetapi bila dia merapatkan tubunya ke dada Yani dan konek tak bersunatnya cuba merodok pantat Yani, Yani seolah-oleh tersedar. Yani menahan dada Mr. Kana dan minta Mr Kana tidak menyetubuhinya.
“Mr. Kana kita main kat luar sahaja lah, I tak pernah terlanjur sejauh ini.”
Ego Mr Kana merasa tercabar, tetapi sebagai orang berpengalaman dia hanya menganggukkan kepala, dalam hatinya dia tahu Yani pasti akan menyerah. Itu semua hanyalah perasaan malunya sahaja. Mungkin juga Yani berharap agar dia yang merogol Yani agar nanti Yani tidak akan berasa malu kerana menyerah dengan mudah. Mr Kana hanya tersenyum, dia juga mahu melihat sampai bila Yani boleh menahan nafsunya daripada disetubuhi.
Mr. Kana terus menindih tubuh Yani, lutut Yani didirikan dan dia terus menggomol kedua-dua payudara Yani, ketiak, telinga, muka, leher dan juga mulut Yani. Dalam keadaan Yani terkangkang sebegitu dia melurutkan koneknya pada bijik kelentit Yani. Dengan air berahi kedua-duanya yang telah semakin banyak ianya melancarkan lagi gerakkannya. Cuma koneknya tak memasuki pantat Yani tapi gerakkannya sudah seperti orang bersetubuh.
Kedua tetek Yani dihisap semahunya. Berdecit-decit. Yani yang dibuai nafsu juga seperti terlupa bahawa hisapan-hisapan terseebut akan meninggalkan bekas. Yani hanya mampu mengetab bibir dan menggeleng-gelengkan kepalanya kekiri dan kanan.
Yani masih tidak meminta disetubuhi, Mr Kana seakan-akan berputus asa, wanita cantik dihadapannya hanya membenarkan ditelanjangi dan dinikmati segenap inci tubuhnya tetapi tidak untuk disetubuhi. Terasa menyesal pula Mr Kana kerana tadinya dia tidak meminta Yani memberikannya seks oral. Tadi dia takut burung dalam sangkar berubah fikiran selepas berikan seks oral, kini beliau bukan sahaja tidak dapat memasukkan koneknya dalam tundun Yani. Malah… melepaskan air maninya dalam mulut Yanipun nampaknya bakal kempunan.
Mr. Kana juga tidak mahu memaksa Yani kerana dia juga tidak mahu dituduh merogol. Akhirnya Mr. Kana seperti berputus asa. Dia menurunkan kedua-dua lutut Yani dan dirapatkan kedua-dua peha wanita cantik tersebut. Dia meletakkan koneknya yang 100% keras itu dicelah pangkal peha Yani. Dia menyapukan air lendir Yani dan daripada koneknya ke belahan peha Yani untuk melancarkan gosokkan koneknya ke belahan peha Yani.
Mr Kana telah pasrah, bisik hatinya mungkin pantat Yani tak akan dapat diterokai oleh koneknya tetapi biarlah dia melepaskan nafsu dan air maninya “di bawah” belahan pantat Yani.
Mr Kana pun terus melasak belahan peha Yani dengan agak keras dan laju. Sesekali dia mengambil air dari belahan pantat Yani untuk melancarkan gerakan koneknya juga sesekali dia meludah ke sana untuk menambah kelicinan. Sesekali ludahnya tepat terkena ke pantat Yani. Mungkin juga sengaja kerana geram sebab tidak dapat peluang untuk menerokanya. Tangan kirinya meramas tetek Yani dan mulutnya mengerjakan leher, telinga dan mulut Yani sambil tujahan koneknya dibuat secara kebawah agar pangkal dan bulu ari-arinya bermain-main dengan kelentit Yani.
Tuah ayam nampak di kaki, tuah Mr. Kana akhirnya dapat pantat Yani. Yani yang telah begitu ghairah akhirnya menarik batang Mr. Kana yang besar panjang dan kekar itu dan diarahkan ke lubang pantatnya dan digosok-gosok dengan begitu keras ke biji kelentitnya. Yani merengek-rengek meminta Mr Kana menyetubuhinya.
Mr Kana membiarkan sahaja koneknya Yani memain-main di permukaan pantat dan biji kelentit Yani tetapi beliau mengatakan beliau tak berani. Mr Kana kata dia tak berani, Yani meminta agar dia tidak terus diseksa begitu dan akan menurut segala kehendak Mr. Kana dan Mr Kana boleh melakukan apa sahaja ke atas dirinya.
Setelah dirayu berkali-kali oleh Yani dan melihatkan Yani telah benar-benar berkehendak pada koneknya, maka Mr Kana membiarkan sahaja batang koneknya meluncur membelahi bibir pantat Yani dan kepala takuknya terus melepasi bibir pantat Yani apabila tangan halus Yani menarik konek Mr Kana memasuki pantat Yani. Yani menggelepar walaupun baru setakat kepala takuk yang masuk.
Yani sudah tak tahan lagi ingin merasa batang besar itu menggerudi lombong syurganya. Mr. Kana tersenyum, dia tidak perlu tergopoh-gopoh fikir Mr. Kana. Isteri penolong pengurus yang selama ini menjadi idamannya perlu dinikmati selama yang boleh. Mungkin kesempatan ini tak akan berulang lagi.
Mr. Kana amat terpesona sejak hari pertama melihat Yani. Dari dulu dia berangan-angan untuk menikmati tubuh perempuan melayu yang cantik dan muda itu. Kini kepala takuknya telah melepasi mulut pantat Yani. Pergh…. Bangganya Mr Kana waktu itu.
Mr. Kana menghampiri paha Yani. Ah, indah sungguh pemandangan ini. Paha mulus licin dan lembut. Kulit paha Yani sungguh halus, gebu dan tiada walaupun secalit parut. Tundun tinggi gebu putih melepak. Ada sejemput bulu halus menghiasi tundun indah. Bulu tumbuh cantik tanda sentiasa dirawat dan dijaga oleh Yani.
Mr. Kana menelan air liur menghayati pemandangan di hadapan. Pantat yang sekejap lagi akan menjadi mangsanya. Sungguh berbeza dengan mana-mana wanita yang pernah disetubuhinya. Bagai kueh pau berbelah. Bibir luar membengkak, merekah. Terlihat sedikit bibir dalam. Indah macam kelopak bunga ros. Warna merah jambu.
Di sudut atas ada bonjolan kecil. Kelentit Yani sebesar biji jagung warna merah jambu berkilat terkena cahaya lampu. Mr. Kana geram melihat indah kelentit Yani. Kelentit Yani itu agak besar dan sedikit panjang. Maklumlah pantat wanita Melayu bertudung memang belum pernah beliau rasa, kalau pelacur atau GRO memang selalu.
Konek Mr. Kana yang dah masuk setakat kepala takuk bergerak-gerak memberontak. Aliran darah memenuhi batang konek. Mr. Kana tersenyum melihat Yani bukan sahaja telah menyerah bahkan seolah-olah memaksa untuk disetubuhi. Jarinya tak henti-henti menggentel biji Yani menyebabkan Yani semakin hilang kawalan.
Yani memaut pinggang Mr. Kana agar batang konek mulik Mr Kana menerobos semakin jauh. Akhirnya dengan satu hentakkan yang padu keseluruhan konek Mr. Kana santak menerobos liang pantat Yani. Yani terketar-ketar kegelian dan senak. Terasa tubuhnya bagai melayang-layang. Punggungnya terangkat-angkat bila pengkal konek Mr. Kana menyentuh mutiara pusakanya sambil mengoyang-goyangkan punggungnya. Cairan licin mula keluar dari taman indah Yani.
Walaupun di bawah aromanya makin keras, aroma khas cipap. Aroma yang benar-benar ingin dinikmati Mr. Kana. Selama ini Mr. Kana hanya menghidu bau dari celana dalam menantunya yang diambilnya dari bilik cucian. Itupun dirasainya sungguh nikmat. Makin banyak cairan hangat keluar makin kuat bau cipap Yani. Ruang tamu banglo sederhana besar itu dipenuhi aroma cipap yang mempesona yang diidam-idam oleh Mr. Kana.
Konek Mr Kana sudah masuk habis. Yani terbangun kerana senak. Mr Kana terus memagut mulut Yani yang mugil. Dia membiarkan koneknya terendam dalam liang senggama Yani.
Mr. Kana masih gagah. Mangsa yang muda belia dan cantik molek tidak akan dilepas sebegitu cepat. Perempuan muda ini perlu “didera” dan dinikmati sepuas-puasnya. Mr. Kana mahu agar Yani mengingatinya siang dan malam pada koneknya. Mr. Kana mahu Yani akan termimpi-mimpinya waktu tidur. Mr. Kana mahu Yani sentiasa merindui layanan lima bintang yang diberinya.
Kedua-dua ibujari Mr. Kana mengulli-uli di tepi lubang nikmat Yani yang lencun. Yani menjerit kenikmatan dan mengangkat-angkat punggungnya, menahan kesedapan yang teramat dan ombak dadanya kelihatan turun naik dengan nafas yang agak kencang. Mr. Kana menyelup tangannya ke bawah peha Yani dan monolaknya ke atas supaya kaki Yani tergantung di atas. Ini membuat cipap Yani terangkat dan lebih melekap pada pangkal konek Mr. Kana agar dia dapat menyetubuhi Yani dengan lebih efficient.
Kini Yani sendiri yang menggerakkan jari Mr. Kana untuk lebih merangsang cipapnya. Yani sendiri yang menyorong dan menarik tangan hitam Mr. Kana. Jari jemari Mr. Kana mengikut saja kemana arah dikemudikan tangan comel Yani sambil lidahnya bermain dengan biji mutiara Yani yang keras. Mr. Kana berjaya menawan dan memperhambakan nafsu Yani.
Nafsu Yani sudah meluap-luap. Yani menjadi agresif. Yani merubah kedudukan. Kini yani di atas sambil mengkuda membelakangkan Mr Kana. Mr. Kana terkejut juga. Yani yang selama ini dilihat lemah lembut dan sering berbaju kurung rupa-rupanya ganas di tempat tidur. Tapi dia tahu dia telah berjaya membangkitkan berahi Yani.
Mr. Kana terbaring kaku menikmati segala perlakuan Yani. Kelazatan dari batang konek menjalar ke seluruh tubuh. Dia menguli punggung Yani yang membulat. Dalam pada pantat Yani disodokkan keluar masuk melahap konek Mr Kana, Mr. Kana ternampak satu pemandangan yang sangat indah.
Lubang bontot Yani kembang kuncup seolah-olah memanggil-mangil minta untuk turut diterokai. Mr Kana mengambil hp nya dan merakamkan adegan koneknya sedang merodok keluar masuk pantat Yani sambil berbaring. Untuk koleksi peribadi. Yani yang sedang asyik mengkuda konek Mr. Kan dan menggosok kelentitnya sendiri tidak sedar bahawa perlakuannya sedang dirakam….
Yani menurunkan badannya sekejap prelan dan sekejap laju, permainnan seks ini sedang dikemudinya tanpa malu. Muara cipap merah basah merapati konek hitam keras terpacak. Konek Mr. Kana setia menunggu dan melasak pantat muda itu bila ianya diturunkan oleh Yani merapati tubuhnya dengan penuh sabar dan teruja. Terpacak keras sambil berdenyut-denyut. Bibir halus cipap Yani mengelus-elus lembut kepala licin berkilat. Muara yang telah lembab mengucup lembut kepala licin hitam berkilat.
Mr. Kana melihat bibir merah basah mula menelan batang hitamnya. Punggung Yani makin rendah hingga seluruh kepala konek Mr. Kana berada dalam lubang hangat. Cipap Yani mengemut secara berirama. Yani menurunkan lagi pantatnya. Seluruh konek Mr. Kana menerobos mengisi gua keramatnya. Mr. Kana dapat merasa kulit kulup koneknya tertolak ke bawah. Terowong nikmat yang hangat dan lembab diisi penuh oleh batang hitam berurat yang penuh tenaga.
Mr. Kana bagaikan bermimpi. Lorong nikmat yang sempit memberi kelazatan yang begitu diimpikan sedang beliau nikmati. Yani pula berasa seperti berada di kayangan. Impiannya ingin merasa konek besar panjang berkulup tebal menjadi kenyataan. Dinding cipapnya melurut lembut secara berirama batang hitam berurat kepunyaan lelaki india 50-an yang masih gagah.
Mr Kana bangun dan memeluk Yani dari belakang dan kini dia pula yang memacu Yani dari belakang. Yani sampai tertonggeng-tonggeng. Mr. Kana melihat peluang yang terhidang sambil memacu dia menyapu lubang bontot Yani dengan air hasil persetubuhan mereka berdua. Kelentit Yani tak dilepaskan oleh tangan kirinya sementara jari tangan kanannya mengorek-ngorek lubang jubur Yani.
Yani yang sedang ghairah hanya membiarkan sahaja. Akhirnya Yani menggelepar lagi sambil pantatnya masih mengemut-ngemut batang konek Mr. Kana. Yani akhirnya tertiarap tak bermanya.
Mr Kana yang masih belum mencapai klimaks terus menujah lubang bontot Yani. Belum sempat Yani membantah Mr Kana terus meniarap di atas badan Yani dan memagut mulut Yani. Air mata Yani mengalir kerana kesakitan, tetapi menangis air mata darahpun tak berguna kerana tadinya dia yang merelakan Mr Kana untuk melakukan apa sahaja.
Penerokaan lubang bontot Yani diteruskan hingga ke dasar dan selepas melihat Yani telah semakin selesa, Mr Kana tak henti-henti menggentel kelentit merodok pantat yani dengan jari tangan sementara tangan sebelah lagi meramas-ramai kedua-dua tetek Yani untuk membangkitkan nafsu Yani. Yani akhirnya klimaks lagi dan Mr Kana pun melajukan gerakan koneknya meliwat bontot Yani.
Akhirnya kedua-duanya mencapai klimaks dan Mr Kana melepaskan air maninya dalam lubang bontot Yani. Yani terkapar daan tertiarap kepenatan. Mr Kana mencabut koneknya dari lubang bontot Yani, lubang tersebut melopong agak lama dan jelas kelihatan sisa-sisa air mani Mr Kana bergenangan di dalam sana bersama kesan darah Mr Kana tersenyum kerana beliau pasti itu menendakan botot Yani baru pertama kali diteroka.
Mana tidaknya buat orang Melayu ianya sesuatu yang pelik tapi buat orang India, itu suatu yang biasa. Semua panorama yang indah itu dirakamkan oleh Mr. Kana dengan hpnya setiap inci tubuh Yani tanpa Seurat benang yang sedang tertidur kepenatan, pantat dan bulu jembut Yani bak semak di sondol babi hutan.
Mr Kana tersenyum bangga, bukan setakat pantat, bahkan lubang bontot Yani pun telah beliau “resmi”. Dia Cuma cumaberharap akan dapat melakukan seks oral dan menyetubuhi Yani sekali lagi apabila Yani tersedar dari tidur nanti. Mr. Kana memeluk Yani dari belakang dan akhirnya dia juga tertidur.
Mr Kana tersedar dari tidur apabila merasakan koneknya geli seolah-oleh sedang dihisap. Apabila dia membuka mata dia lihat yani sedang membelek-belek, melurut kulup dan menjilat kepala takuknya laksana budak-budak sedang melahap aiskrim. Melihatkan Mr Kana tersedar, Yani yang mukanya merah kerana malu berkata dia nak “menghukum” konek Mr Kana kerana tadinya telah meliwat bontotnya.
Mr Kana hanya tersenyum dan berkata, “sukahati Yani, konek saya tu milik Yani buatlah apa yang Yani suka”.
Mr Kana memusingkan badannya dengan cepat dan sekejap sahaja mereka telah berada dalam posisi 69. Muka Mr. Kana berada tepat di bawah cipap Yani yang ranum tu. Wajah Yani masih menghadap pangkal paha Mr. Kana yang berkulit hitam legam dan berbulu. Tangannya masih menggenggam Konek Mr Kana. Konek Mr. Kana yang tercacak tegak berada dalam genggamannya dipegang dengan keras, geram barang kali. Konek yang tadinya telah “menghukum” lubang pantat dan lubang bontotnya… Sakit, sedap sampai berdarah-darah.
Konek hitam panjang hampir 8 inci itu dilurut-lurut. Pertama kali Yani melihat konek orang dewasa yang tak bersunat. Berbeza degan konek Zali yang terbuka kepalanya tetapi lebih kecil dan pendek. Sebahagian kepala konek Mr. Kana yang membulat itu ditutupi kulit tebal. Mata Yani bercahaya melihat konek tak berkhatan.
Yani pernah memberitahu Suzie keinginan merasai konek tak bersunat. Suzie tu gadis berketurunan Cina di pejabat juga sebenarnya selalu menjadi “ulam” Mr. Kana pernah menceritakan keinginan Yani kepada Mr Kana semasa sedang melakukan seks. Itulah yang menjadikan Mr Kana berani untuk mencuba nasib untuk “try” Yani.
Nafsu nakal Yani ingin merasai perbezaannya. Tapi itu semuanya hanyalah angan-angan nakal. Siapa tahu sekarang konek besar panjang dan tak bersunat itu betul-betul berada di hadapannya. Keinginannya tercapai. Mr. Kana akan memenuhi impiannya.
Kulit kulup yang masih menutupi kepala konek ditarik-tarik. Kepala konek Mr. Kana yang hitam berkilat terbuka. Tanpa lengah Yani mencium penuh nafsu kepala licin. Bau istimewa menerpa hidung Yani. Yani khayal dengan bau jantan konek Mr. Kana. Bau kepala konek Mr. Kana dihirup dalam-dalam. Semakin dicium semakin bergejolak nafsunya. Sungguh nikmat aroma kepala konek yang tak bersunat. Kepala konek Zali tiada ada aroma sebegitu kuat.
Nafsunya tak dapat dibendung lagi. Konek besar Mr. Kana dijilat dan dikulum. Lidah comel Yani menari-nari di permukaan kepala konek yang licin halus. Hujung lidah meneroka segala lekuk dan takuk konek Mr. Kana. Kulit kulup dinyonyot dan diperah oleh lidah kasar Yani. Digerak mulutnya maju mundur.
Konek yang tadinya telah “mendera “ kedua-dua lubangnya akan “didera” sehingga “menangis”. Mr. Kana kegelian. Mr. Kana rasa sungguh nikmat. Terasa seperti melayang-layang diangkasa. Pipi Yani kempis kerana menghisap konek Mr. Kana semahu-mahunya.
Terasa sungguh lazat dan nikmat bila Yani cuba memasukkan hujung lidahnya antara kulit kulup dan kepala konek. Mr. Kana dapat merasa kulupnya membungkus lidah Yani yang basah hangat itu. Belum pernah dia merasai nikmat begini. Impian untuk meniduri Yani dah tercapai. Mr. Kana tersenyum gembira dan tersenyum puas, apa tidaknya ketiga-tiga lubang wanita bertudung itu telah diterokainnya.
Mr. Kana yang berada di celah kangkang Yani terus mengganas. Cairan nikmat yang terbit dari cipap Yani disedut dan dijilat hingga kering. Ditelan cairan pekat licin. Pantat Yani dijilat penuh ghairah, sesekali dia terasa masin apabila air maninya tadi mengalir keluar dari lubang bontot Yani.
Mr Kana terus memeluk bontot Yani dan melahap pantat Yani sambil sesekali lidahnya pergi kebelakang menyusuri pantat menuju dan akhirnya mengorek-ngorek lubang jubur Yani dengan lidahnya. Walaupun ada air mani sendiri di sana yang telah bercampur warna kuning iaitu najis Yani, nafsunya telah menggila. Pantat dan lubang bontot Yani terus dilahap sambil aktiviti tersebut dirakam.
Yani yang kegelian semakin rakus mengerjakan konek Mr. Kana. Yani pula cuba memasukkan keseluruhan konek Mr. Kana ke dalam mulutnya hingga mencecah anak tekak. Dia masih tak berjaya membuatkan konek Mr. Kana menangis dengan kulumannya. Mr Kana hanya tersenyum…
Nafsu Yani bagaikan gunung berapi yang akan memuntahkan lahar. Ditolak Mr. Kana hingga terlentang. Yani bangun. Yani tak sabar lagi menunggu tindakan Mr. Kana. Mr. Kana terlampau lambat. Badan Mr. Kana dikangkanginya. Tubuh Yani tak dibaluti seurat benang terus memanjat tubuh Mr. Kana. Muka Yani menghadap Mr. Kana. payu dara pejal tergantung kemas di dadanya. Mr. Kana geram melihat payudara berkembar yang sedang mekar terus meramas kedua-duanya.
Yani menurunkan badannya pelan-pelan. Muara cipap merah basah merapati konek hitam keras terpacak. Konek Mr. Kana menunggu penuh sabar. Terpacak keras sambil berdenyut-denyut. Bibir halus cipap Yani mengelus-elus lembut kepala licin berkilat. Muara yang telah lembab mengucup lembut kepala licin hitam berkilat.
Mr. Kana melihat bibir merah basah mula menelan batang hitamnya. Punggung Yani makin rendah hingga seluruh kepala konek Mr. Kana berada dalam lubang hangat. Cipap Yani mengemut secara berirama. Yani menurunkan lagi pantatnya. Seluruh konek Mr. Kana menerobos mengisi gua keramat. Mr. Kana dapat merasa kulit kulup koneknya tertolak ke bawah.Terowong nikmat yang hangat dan lembab diisi penuh oleh batang hitam berurat yang penuh tenaga.
Mr. Kana bagaikan bermimpi. Lorong nikmat yang sempit dan memberi kelazatan yang tidak pernah dirasainya kini sedang disetubuhinya buat kali kedua dalam satu hari, lebih membuatkan dia bangga Yani juga telah dapat dioral dan diliwat tanpa paksaan.
Yani rasa seperti berada di kayangan. Impiannya ingin merasa konek besar panjang berkulup tebal menjadi kenyataan. Dinding cipapnya melurut lembut secara berirama batang hitam berurat kepunyaan lelaki India 50-an yang masih gagah. Yani telah pun klimaks beberapa kali, tetapi Mr Kana masih gagah memacu dari bawah.
Akhirnya Yani mengejang dan klimaks lagi dan kali ini dia tertiarap dalam pelukkan kekar Mr. Kana. Mr Kana menikmati kemutan berulang-ulang oleh liang pantat Yani keatas batabf koneknya.
Sebaik kemutan-kemutan tersebut lega dia menolak Yani ke tepi dan terus menyuntut bontot Yani buat kali kedua dari arah mengiring, Yani yang telah kehabisan tenaga tidak dapat berbuat apa-apa. Masuk tolakkan kedua, batang Mr Kana telah tertacap terus dalam lubang bontot Yani. Tubuh mulus Yani terus diperlakuan semahunya oleh Mr. Kana berdecit-decit bontot Yani dikerjakan…
Berbagai-bagai posisi yang dilakukan. Bila telah merasakan pertahannya semakin mahu sampai ke titik akhir, Mr Kana menelentangkan tubuh Yani dan menyetubuhi pantatnya cara konvensional sambil melumati kedua-dua tetek Yani, leher dan mulut atas Yani sementara “mulut bawah” Yani pula terus dilasak dengan konek besarnya sambil biji kelentit Yani digentel semahunya. Kedua-dua kaki Yani dibiarkan terjuntai di atas bahu Mr Kana membolehkan dia melasak pantat Yani dengan bebas dan dari segenap sudut.
Yani yang diasak sebegitu akhirnya klimaks lagi dan Mr Kana pun mempercepatkan dayungannya melasak pantat Yani dari segenap penjuru dengan laju tetapi keras. Berbuih-buih pantat Yani dikerjakan dan akhirnya mereka klimaks serentak dan merangkul tubuh masing-masing dengan kuat sambil mulut berpagutan menghisap lidah pasangan masing-masing.
Air mani Yani bersemburan menyaluti kepala takuk Mr Kana dan serentak itu juga Mr Kana melepaskan air maninya ke dalam rahim Melayu Yani tanpa apa-apa perlindungan sebagaimana dia telah menyemburkan air maninya tadi dalam lubang bontot Yani. Kedua-duanya akhirnya tergolek kepenatan sambil batang konek Mr. Kana masih bersarang di dalam pantat Yani yang memberikan saki-baki kemutan buat batang Mr. Kana.