OhCerita

Ziana Gangbang

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Kamil meniliti kertas kerja yang diberikan kepada nya oleh Ziana. Kamil ; CEO PEPCO dan Ziana, ketua pegawai pemasaran syarikat PEPCO; syarikat import dan export yg semakin mendapat nama. Ziana, 36 tahun, sudah berkahwin tapi masih belum beranak. Rambut mengurai sedikit mengatasi bahu. Stylo. Badan sedap serta mengiurkan. Kulit kuning langsat. Gebu. Betis macam padi bunting. Dia memakai blouse sutera putih ; butang atas tak di katup; serta slim skirt hitam takat lutut; dengan slit di belakang.

” Ziana, bagus kertas kerja ni. Kalau kita dapat close the business dengan Pak Arab tu, company kita akan be good for quite a few years. Good work ” Kamil memuji hasil kerja Ziana. Sambil tu sempat gak Kamil menjeling ke lurah tetek Ziana, yg sedikit terbuka serta . Tersentak sedikit perasan Kamil. Batang Kamil mengeras. Kamil ; 48 tahun, sudah lama mengidam untuk menikmati tubuh Ziana. Kamil selalu juga keluar outstation bersama Ziana, dan mereka selalu jugak keluar lunch atau working dinner Bersama; cuma Ziana selalu menjaga status dia sebagai seorang pegawai di syarikat Kamil ; walaupun sekali sekali , kamil serta ziana kadang2 a bit flirtatious sesame sendiri. Dan Kamil sendiri menjaga adab beliau sebagai CEO di syarikat tersebut. Isteri Kamil juga kenal baik dengan Ziana, sama macam suami Ziana, juga kenal baik dengan Kamil.

Kerana Kamil terpikat dengan Ziana juga lah, Ziana telah di naikkan pangkat secara express. dalam usia 36 tahun, Ziana sudah menjadi seorang senior management di PEPCO. Ramai pekerja di PEPCO yang cemburu dengan kenaikan express Ziana. Di belakang mereka ber cakap, “Ziana ni tak la bagus sangat, tapi amat pandai bodek boss, dan pandai menggunakan asset beliau sebagai wanita cantik; bole jadi selalu blowjob boss ; tengok la bibir dan mulut Ziana tu, memang sure pandai deep throat”

Kamil tau pasal gossip tersebut. Dalam hati dia berkata; “kalau la dapat ziana ni bagi blow job, mesti sedap gila. terangkat.” Ziana pun tau pasal cakap2 yang kurang sedap di belakang di; cuma dia buat tak tau aja ” persetan kan orang2 yg jealous tu, janji aku tau apa yg aku buat; dan aku naik pasal aku memang bagus”

Kamil menyimpan hajat yg satu hari yang terdekat, dia akan dapat menikmati badan Ziana; secara rela atau paksa. Satu hari dalam masa yang terdekat ni. Itu janji Kamil kepada diri nya sendiri. Ziana akan diratah sepuas hati.

“Kamil, Sheikh Makhtoom nak jumpa kita di hotel Marriot malam besok, Dia akan sampai dari Dubai besok pagi. Dia cakap dia nak buat decision pasal kertaskerja tu. Dia nak jumpa CEO of PEPCO jugak, so you kena la teman kan I jumpa Sheikh Makhtoom ni. Dengar dia ada bawak partner dia dari US dan Jamaica sekali. Kalau kita berjaya negotiate dengan Sheikh Maktoom dan partners dia besok, memang akan bagus la result company ni Kamil. Sure bonus bagus taun ni; boleh beli kereta baru yang I nak tu; haha ” Ziana berkata dengan girang nya pasal perkabaran appointment dengan Pak Arab Sheikh Makhtoom. Selama process bidding, Ziana hanya dapat bercakap dengan Sheikh Maktoom melalui video conferencing. Kadang kadang Sheikh akan membuat pangilan video call secara peribadi dan untuk berbincang akan hal2 project. Ziana agak konfiden yang dia boleh menyelesaikan hal2 yg masih dalam persoalan jika diberi peluang untuk berjumpa dengan Sheikh secara face to face. Sheikh kemudian membuat keputusan untuk berjumpa Ziana di Kuala Lumpur, dan telah mengajak 2 partner dia untuk berbincang mengenai proposal yang telah diberikan oleh Ziana yang merupakan wakil dari syarikat Pepco.

Ziana telah bertekad akan menjadi host yg baik kepada Sheikh dan rakan rakan. Dia juga telah berjanji akan membawa Kamil, CEO syarikat Pepco, supaya senang membuat keputusan jika ada perkara financial yang memerlukan keputusan yg immediate. Nak tunjukkan dia dasat as host, Ziana telah booked a private room kat restoren bertaraf 3 Michelin Star. ” Peduli apa aku kan benda ni mahal, company yg bayar, aku nak makan steak wagyu yg mahal tu besok Kamil, boleh kan , hahaha” Kamil tersengih ” Boleh aje, tak menjadi masalah “; dalam hati Kamil ; ” aku nak jilat dan kongkek ko la Ziana, stim tengok ko punya bontot ni”

Sheikh Maktoom, bilionaire, serta presiden syarikat dia sendiri yg berpengkalan di Dubai. 50 tahun. Kaki joli serta kaki betina. Salah satu hobi nya adalah berjudi dengan rakan rakan pertner nya yg dia akan dapat meratah tubuh perempuan yang dia minati, samada dara, janda hatta isteri orang. Semasa mendengar presentation dari Ziana melalui video conference, dia telah tertarik dengan bentuk tubuh serta raut wajah Ziana, perempuan melayu yg mempunyai keayuan serta badan yang sedap untuk dinikmati. Ada kalanya, dia dengan sengaja mengajak Ziana untuk berbincang melalui secara peribadi. Sheikh amat tertarik dengan liuk lentuk pergerakan Ziana masa berbincang. Melihat bibir Ziana yg mekar, ingin saja dia memasukkan konek dia yg berukuran 8.5 inci ke dalam mulut Ziana. Dia pernah berkata kepada 2 rakan bisnes “i will fuck this woman, and i will fuck her good, you want to bet braders? to make the bet more interesting, i will be fucking her in her home country!

James bertanya ” What about the business? Are we going to give that job to them? Sheikh cuma tersenyum bila diajukan pertanyaan tersebut.

” We are flying to Kuala Lumpur. both of you will follow me. We’re flying there in our private aircraft. be ready with your money and enjoy the show”.

” The food were delicious, I love everything about Malaysia. Ziana here is very nice too !” Sheikh Kartoum menjeling Ziana dengan mata nakal dia. ” Let’s celebrate this business venture upstairs, in my penthouse”.

Ziana agak keberatan untuk meraikan business venture dengan Sheikh Kartoum serta dua rakan kongsi di Penthouse Sheih Khartoum di Marriot. Bagi Ziana celebrate kat lounge hotel tu pun cukup la. Lagi pun dia cuak . Tengok perangai Sheikh Kartoum dan rakan2 kongsi dia, James dan Blake. Sorang Mat Saleh and sorang lagi Pak Itam. James dan Blake, badan yang kekar; berotot; dengan ketinggian 190cm and 187cm. Suami Ziana sedang outstation di London selama 2 minggu. “Nasib baik ada Kamil; takda la rasa cuak sangat” kata Ziana dalam hati nya.

Kamil yang dari tadi sibuk melayan James dan Blake, sementara Ziana pulak melayan segala pertanyaan dari Sheikh Kartoum. Daging steak wagyu , serta red wine adalah pilihan Sheikh Kartoum serta rakan2 mereka. Selesai aja dessert, Sheikh, James dan Blake berkeras mengajak Ziana serta Kamil untuk meneruskan celebration business venture di penthouse Sheikh.

Ziana pada mula nya menolak ajakan tersebut, tapi bila Kamil cakap; “don’t worry, I’m around, I would not let any harm come to you Ziana, takpa I kan ada, selamat. Lagi pun biz yg sheikh ni kasi memang akan membuat kita kaya Ziana. Layan aja la orang orang ni malam ni; setengah jam or 45 minit kita balik la”

“ok la , if you say so Kamil; half and hour, and I’m out of there” Jawab Ziana. Sheikh dan kawan2 dia amat gembira bila Ziana memberi kata persetujuan. Sheikh mengenyit mata kepada Kamil sambal memberi tanda “thumbs up”. Semasa Ziana berjalan di hadapan , Sheikh sibuk membuat isyarah lucah sambil menjilat2 bibir bila dia menjeling bontot Ziana yg tongek; berskirt ketat, berslit, menampakkan kaki Ziana yg mulus, bunting padi.

Kamil cuma tersenyum. Batang dia pun dah mengeras menengok muka, badan, serata raut wajah Ziana yg amat menggairahkan. Effect wine yg dia minum membuatkan Kamil ingin saja mengongkek Ziana, di lounge tersebut.

Di dalam private lift ke Penthouse , macam macam benda yg bermain di kepala Kamil. Sheikh berbisik sesuatu kepada Kamil yang membuat kan Kamil tersenyum lebar. James dan Blake cuma senyum tanpa berkata apa. Ziana masih tidak sedar tentang rancangan Sheikh, Kamil, James dan Blake. Bagi Ziana, mereka semua macam kanak2 yang baru Nampak icecream. Ziana sudah sedia untuk membuat panggilan kepada rakan nya yang memang sedia menyediakan khidmat GRO. Ziana tersenyum. Bibir merah merekah menunjukkan gigi nya yang putih. ” aku kaya, kaya, kaya. komisen dari bisness ni akan buat aku kaya!” Zarina girang. Dia akan dapat “show off her achievement” kepada suami nya malam itu. Dia bercadang untuk membuat video call seks dengan suaminya. Panty yg dipakainya mula lembab. Mata Ziana kuyu seketika; dia ingin segera pulang ke rumah.

Penthouse mewah hotel Marriot yang di sewa oleh Sheikh memang mewah. Seperti sebuah kondo mewah. Sheikh membuka wine merah, sambal berkata ” Ziana, you really need to drink with us, get a glass, let me pour this for you”. Ziana tak dapat mengelak, ” Just one drink, I’m driving” Ziana tersenyum. James, Blake dan Kamil masing2 meneguk wine merah tersebut sambal ketawa, “there’s also Jack Daniel, go for it Kamil”. Kamil meneguk wisky tersebut dengan sekali teguk aja. Badan Kamil mula panas. Peluh jantan merecik di dahi , walaupun penthouse tersebut sejuk dengan hawa dingin. Bontot Ziana menjadi habuan mata Kamil. Dia menjilat bibir. James dan Blake ketawa bila melihat perangai Kamil yang macam tak sabar2 nak menerkam Ziana. Ziana sibuk bercakap dengan Sheikh sambal meneguk wine perlahan lahan.

” Excuse me guys, I need to go to the bathroom. don’t be naughty” Ziana meminta diri secara gedik ke bilik air. Dia ingin kencing dan mempebetulkan solekan..lipstick, perfume, dll. Mata keempat lelaki, tak bekerlip memandang lengok bontot Ziana yg mantap. Di dalam tandas, Ziana melihat dirinya di cermin. “mantap gak aku ni. terjelir lidah2 mamat2 kat luar tu tengok body aku yang solid ni. Kamil pun sama. hahaha” Ziana ketawa seorang diri. Sambil tu, dia menalipon kawan nya Winston; ” get ready with the ladies; I will pay you top dollars for them; cuma kena layan customers I kat penthouse di Marriot. Make sure kau hantar cuma the best of the best ladies. Aku book 3 orang aja. Kamil dan aku akan balik dalam masa 20 minit. Nanti aku call balik. downpayment RM3000 aku dah masukkan ke account kau Winston; kalau tak jadi, aku tak call, but the downpayment will be yours”

Di luar; James tengah sibuk menitikkan 6 titik liquid ecstasy ke dalam wine Ziana. Dia ketawa, sambil menunjukkan isyarat senyap kepada Shaikh, Blake dan Kamil. Keempat empat jantan yang memang berniat nak mengkendurikan Ziana ketawa terbahak bahak.

” hey guys, what did I miss? What’s is so funny?” Ziana yg baru keluar dari bilik air bertanya Shaikh. ” nothing dear, Kamil here just told us a joke that’s so funny, that makes us laugh so hard”

Kamil; please repeat the joke to me; please. before we take off and let this gentlemen rest. Ziana.

You have to finish your wine Ziana; then I will tell you the joke.

Ngada ngada lah Kamil ni’ dengus Ziana. Ziana mula menenguk wine yang telah di campur dengan liquid ecstasy. Bila saja minuman tersebut masuk ke kerongkong nya, dia macam terasa sedikit kelainan. Tapi dia terus meneguk sampai habis. ” now tell me the joke Kamil”

” tak kelakar pun joke Kamil ni, apasal la diaorang boleh gelak sangat ngan joke bodoh ni?” tanya hati Ziana bila Kamil bercerita pasal joke yg direka entah dari mana. Cuma dia merasa badan nya bertambah hangat, Sleepy dan disoriented. “kamil, let’s go; I don’t feel too good”

Kamil tersengih. Shaikh mula meramas batang dia yang dah mengeras. James dan Blake merenung tajam Ziana sambil tersenyum lebar.

Ziana terasa kepalanya macam melayang, Peluh sejuk mericik di badan nya yg montok. Dia melihat ke empat2 jantan di depan nya tertawa terbahak. ” It’s warm in here, kena bukak butang baju ni” Ziana membuka 2 butang baju dia; menampakkan dada nya yang gebu, coli half cup warna hitam. Dada Ziana nampak basah dengan peluh.

” Are you ok Dear? Why don’t you sit down and relax for awhile? We should celebrate our joint business more ” Sheikh Kartoom menegur Ziana ; dengan nada suara yand amat miang. Dia menyuruh James dan Blake membawa Ziana duduk di sebelah nya. Ziana cuba meronta. ” Come on guys, I really need to be home. Kamil!! tolong la, Jangan la dok tercegat kat situ. Dia orang ni tengah mabuk, I can call GROs for them.” Kamil tersenyum. ” I don’t want you to call the GROs. I want to watch you getting fuck by the Sheikh, James and Blake. boleh jadi nanti aku join sekali untuk kongkek kau Ziana” kata hati Kamil.

Bila saja Ziana di paksa duduk, Sheikh Kartoom mula memeluk Ziana sambal cuba mengucup bibir Ziana yang mekar merah menyala. Ziana cuba mengelak, namun gagal. James memegang kepala Ziana bagi memudahkan Sheikh mencium bibir Ziana bertubi tubi. Tangan Sheikh merayap ke peha Ziana yang sexy sambil meraba raba ke atas ke bawah. Ziana sesak. Dia mula merintih. Entah kenapa, Dia mula berasa horny bila diperlakukan sedemikian rupa. Sheikh merabakkan baju Ziana secara ganas. Habis tercabut butang baju Ziana. Ziana cuba merapatkan baju nya semula. James dan Blake mula memainkan peranan mereka. James merentap baju Ziana dan Blake merentap long skirt Ziana. Setelah bergusti selama beberapa minit, akhirnya, baju serta skirt Ziana dapat di rabakkan oleh James dan Blake. Sekarang Ziana berdepan dengan jantan2 tersebut; cuma dengan panty G-String hitam dan bra hitam yang sebelah tali tercabut; mengeluarkan sebelah tetek Ziana yg amat montok, gebu serta mulus. Ziana cuba menutup sebelah tetek dan pussy yang masih di tutupi G String.

“Kenapa Kamil tidak menolong aku? Irwan kan kawan baik dia, Takkan la Kamil nak biarkan isteri kawan baik dia di perlakukan macam ni?? Ziana masih meliuk lentuk melawan serangan seksual Sheikh dan rakan rakan beliau. Keadaan Ziana membuatkan dia kelihatan lebih sexy. Badan Ziana di jilat dari atas ke bawah. Tangan serta kaki nya telah di pegang oleh James dan Blake. Menyenangkan Sheikh membuka bra serta GString Ziana. Kini Ziana telah berbogel, tanpa seutas benang. Lehernya yg jinjang, tetek Ziana yang montok, puting warna coklat kemerahan, bontot yang bulat, perut yang kempis kerna Ziana selalu ke Gym, serta pussy yang dicukur rapi. di tambah dengan muka Ziana yang ayu tapi macam selalu minta di kongkek. Orang panggil muka ayu tapi slutty like a bitch. Memang merangsangkan jantan2 di Penthouse tu.

Ziana dapat melihat yang Sheikh , James dan Blake sudah berbogel ; menampakkan saiz konek2 Arab, Mat Saleh dan Pak hitam yang bukan calang calang saiz nya. Ziana mula ngeri memikirkan apa yang akan terjadi kepada dirinya; isteri kepada Irwan, yang selalu sexy dan flirty, tapi tidak pernah curang. Segala kegedikan adakah di lakukan demi untuk mendapatkan bisnez atau naik pangkat. Ziana juga selalu menyediakan khidmat GRO klas 1 kepada prospek2 yang digoda; supaya dia tidak perlu melayan sexual advancement prospek2 yang dah stim digoda oleh Ziana. ” Celaka Kamil ni, mana engkau? Cepatlah selamatkan aku !!” Ziana menjerit, meronta sambil matanya cuba mencari di mana Kamil. Akhirnya, Ziana ternampak Kamil. ” Arghhhh, Kamil!!! what are you doing!! Tolong aku Kamil”

Kamil, duduk di sofa, seluarnya dah di londehkan ke lutut, satu tanganya sedang mengurut konek dia yang dah tegang, dan satu tangan nya sedang memegang iPhone , merakamkan segala kejadian didepan matanya secara HD. Melihat Ziana di gomol membuatkan Kamil stim teramat sangat. ” Aku akan tolong kau Ziana. Rasakan Ziana, kali ni kau akan digangbang oleh Pak Arab, Mat saleh dan Pak itam. Oh ya, aku akan join sekali. Dah lama aku mengidam badan dan pussy kau. Bila nak naik pangkat, you’re so flirtatious, tapi bila nak lebih2, macam macam alasan yg kau kasi. walaupun kau cakap kau sayangkan aku, kau bini irwan la, tak sanggup menduakan irwan and aku kawan baik irwan, tak baik ambik advantage terhadap isteri kawan baik”

Kamil menanggalkan baju serta seluar. Dia sudah bersedia untuk bersama teman2 bisnes dia untuk mengerjakan dan melanyak Ziana secukup cukupnya malam ini. ” This is going to be fun Ziana”

Kaki Ziana di kangkangkan oleh Blake. Sheikh masuk di celah kaki Ziana. Mata Sheikh tertumpu kepada cipap Ziana yg comel. Bercukur rapi. Nampak bersih. Ziana masih cuba meronta, walaupun rontaan beliau sudah agak lemah. Impak ecstasy yang di titiskan ke dalam wine Ziana sudah mula meresap ke dalam darah serta otak Ziana. Sheikh menyelak permukaan cipap Ziana yang agak tembam. Mata Sheikh terbeliak melihat warna pink yang nampak amat menyelerakan. Bau aroma cipap Ziana pun wangi. Dengan ganas, Sheikh menjulurkan lidah nya ke cipap Ziana. Cipap Ziana di jilat dengan gelojohnya. Ziana mendengus… “ARGHHHHH.. apa yang jadi ni? aku tak patut dibuat begini, tapi macam rasa sedap. Aku tak boleh biarkan benda ni jadi kepada ku..” Cipap Ziana dah mula lembab. Jilatan Sheikh membuatkan mata Ziana layu, cuma menampakkan mata putih. Mulut Ziana tenganga kesedapan. Ziana mendesis kesedapan. James yang tadi memegang tangan Ziana , telah mengambil peluang untuk menyumbat koneknya yg berukuran 9 inci ke mulut Ziana yang sedang ternganga. Konek James terus masuk sampai ke dalam tekak Ziana. Ziana tersedak. Air liur melimpah2 keluar dari mulut dia yang penuh dengan konek. Ziana mengelupur kelemasan. Sheikh mula meletak konek dia yang tegang ke pintu cipap Ziana. ” Take this slut!!” Dengan sekali junaman, Sheikh membenamkan konek nya yang berukuran 8.5 inci ke dalam cipap Ziana. Terangkat bontot Ziana. Ziana meraung. dengan konek James tengah menujah mulut dan tekak dia dan konek Sheikh menghentak cipap nya tanpa belas kasihan. Pak Arab tu memang tak kasi peluang langsung, Dapat perempuan melayu yg gedik, cun. Memang dia akan mengerjakan Ziana; yang Sheikh lihat cuma sebagai perempuan yang menyerah untuk dikongkek dan dijadikan hamba seks sepanjang malam.

Kamil yang dari tadi mencari peluang, mula meraba tetek Ziana sambil memuji muji keseksian Ziana. ” Ziana, memang dari dulu aku mengidam tengok kau macam ni, memang dari dulu aku nak gomol kau, tetek kau yg bulat dan tajam; sedap nak kene sedut ni” Kamil menjilat tetek Ziana dan kemudian menyedut puting Ziana secara kasar. Ziana lemas. semua angota badan dia di ramas, di sedut, di tujah, di korek, di kongkek. Ziana klimax. Klimax yg amat panjang sehingga badan nya layu ; terus tak bertenaga. Erangan Ziana bertambah kuat ; Arghhh, Uhhhh, Don’t… please, arghhhhhhhhhh, yessss…

“Let’s take this bitch to the bedroom. ” Sheikh mendokong Ziana sambil koneknya masih di dalam cipap Ziana. ” we will party all night long Slut!!!” Peluh Ziana merecik recik keluar. Badan nya rasa licin dengan peluh; berkilat kilat. Ziana di campak ke katil mewah. Ziana terdampar keletihan. Kakinya terkangkang. ” Blake, Kamil, James; I need a rest; bitch is all yours; do her good , real good. I want to enjoy the show!”

Blake yang berada di atas tilam menyuruh Ziana menunggang konek dia yang terpacak, Ziana membantah. Kamil mengangkat Ziana, lalu mendudukkan Ziana di atas Blake. Blake dengan laju menusuk konek nya ke cipap Ziana yang memang telah lesu di lanyak oleh Sheikh. James menampar pipi Ziana dengan konek nya. Kamil merapatkan badan nya ke badan Ziana dari belakang. Dia ingin memecahkan dara bontot Ziana. Kamil menolak badan Ziana ke depan, Bontot Ziana terangkat ke atas. Pemandangan yg amat cantik untuk Kamil. Lubang anus Ziana cukup comel. Simpulan anus berwarna coklat kemerahan. Dengan bontot Ziana yg berkilat, Suara Ziana yang tak putus2 mengerang dan mendesah dan kadang2 menjerit kesedapan di kongkek Pak Itan , Blake…. Arghhhhhh, Arghhh, Uhhh, Kamil geram. Dia sudah bersedia untuk mengongkek anus Ziana. Ziana akan diliwat cukup2. Dia menarik rambut Ziana. Ziana terdongak dengan mata yg terpejam.

Kamil meludah ke lubang anus Ziana yg ketat. Dia juga melumur batang nya yang telah keras, berurat, dengan air liur nya. Sambil Ziana di kongkek dari bawah oleh Blake, Kamil mula menyucuk lubang bontot Ziana dengan jari hantu nya. Ziana cuba menepis jari yang sedang cuba menerobos lubang anus dia.

Walau pun Ziana berpengalaman luas dalam seks, kerana suami nya Irwan, suka explore position seks yang menarik, tapi dia belum pernah membenarkan suami nya mengongkek lubang bontot dia. Bagi Ziana, anal tu menyakitkan. Pernah Irwan cuba nak masukkan konek dia ke dalam anus dia. Terjerit Ziana , sebelum dia menampar Irwan dan berkata “Any other holes are ok, but not there Irwan!!!”

Ziana berasa kurang selesa bila dia merasa lubang bontot nya cuba di cerobohi. Tangan nya cuba menepis jari yang cuba mencucuk anus dia. Tapi tangan nya telah di pegang dan di sekang ke badan belakang nya. Kini tangan Ziana telah terkunci. Sambil terus menerus merintih, kerana konek Blake yg di sumbat ke cipapnya dari bawah, Ziana berpaling ke belakang. Dia ingin melihat siapa yang cuba untuk meliwat bontot nya. Mata nya bertentang dengan mata Kamil , “Kamilll!!!! what are you trying to do!!! You are supposed to protect me !!! please don’t do this to me; please stop!! Kamil, tolong la berenti”

Kamil cuma ketawa bila Ziana menyuruhnya berhenti ; ” Sheikh, do you think I should fuck her ass? That asshole sure looks delicious. The ass is so solid. Ziana, kau tau dah berapa lama aku mengidam untuk mendapat peluang ini? Kau memang seorang yang suka flirt. Kali ni kau akan di kendurikan cukup cukup Ziana!!

“Kamil, apa yg kau nak buat ni? oh tidak, jangan, not there, not in there Kamil, jangannnnnn…. Argkhhkk, Arghhhhhhhhh!!! Ziana ternganga, mata terpejam, tangan nya mengenggam cadar, urat leher Ziana timbul. Sungguh perit rasanya bila konek Kamil di hentak secara mengenjut ke lubang anus nya yang kecil. Kamil tak kasi Ziana peluang untuk bernafas. Di henjutnya Ziana sekuat yang boleh . Inilah pengalaman “”double penetration”Ziana yg pertama. Bibir bawah nya di ketap. Mata nya ke atas. Air liur Ziana meleleh. Muka Ziana betul betul mengairahkan tatkala dia di rogol tanpa belas kasihan oleh Blake dan Kamil. ” Bitch!! you like this bitch!! you slut!!” jerit Kamil. Sheikh serta James cuma tertawa. “Let the bitch have it Kamil. You are the man!!”

Ziana sudah mula dapat menyesuaikan diri dengan batang2 yg masuk ke cipap dan anus dia. Dia dah mula rasa sedap. Ecstacy yang di beri memang telah memainkan peranan untuk Ziana beraksi agak ganas melayan jantan2 tersebut. Raungan serta rintihan seks Ziana memang membuatkan dia di henyak dengan lebih ganas. Mulut Ziana di sumbat oleh konek James.

” Bitch, someone’s been trying to get to you on video call'” James tiba2 memegang handphone Ziana di depan muka nya. Ziana yang telah layu di kongkek cuba melihat siapa yang membuat video call. Erangan nya setiap kali konek masuk , sekejap mengetap bibir; sekejap ternganga, tangan mencengkam cadar. Badan nya terdorong ke hadapan setiap kali Kamil menusuk anus nya.

“Ziana!! where are you Ziana!! Apa yang telah you buat ni?? Kenapa you berbogel, kenapa ada Pak itam di bawah you!! Ziana!!

Ziana cuba membuka matanya yang kuyu. Dia macam tau suara yang memanggil beliau melalui video call. ” Arghhh, Arghhhhh, Yesss, Yess, .. Atrghhh,.. Irwan?? ArghhhhHHHHHHHH!!!

Raungan Ziana amat keras dan panjang. Itu la klimax nya yang kelima pada malam itu. Badan nya basah dengan peluh. Dia terdampar di atas badan Blake. Irwan, suami Ziana, yang membuat video call dapat menyaksikan semua yang berlaku; dari muka Ziana, penuh ghairah, erangan2 kesedapan isterinya yang di tarah oleh Pak Itam dari bawah dan seorang lelaki yang tidak kelihatan mukanya di belakang. sampai la isterinya Ziana menjerit klimax. Irwan amat terkejut. Perasaan marah nya meluap luap. Tapi apakan daya, dia sedang berada di London. Dia ingin mematikan video call tersebut, tapi matanya masih tetap memerhatikan show Ziana di kenduri secukup cukup nya. Batang Irwan mula teransang, Irwan mula mendapatkan HP kedua beliau. Beliau mendail nombor Kamil, boss wife dan juga kawan nya sejak kolej.

“Kamil, this is Irwan; where are you now? kau di mana? Kau tau Ziana ada kat mana sekarang? Aku nak kau tolong cari Ziana dan bawa dia balik ke rumah!!! Tiada jawapan dari Kamil. Tiba2 Kamil menukar talipon kepada mode Video. “Hey Irwan, arghh; uhhh; .. Nampak aku tengah berpeluh peluh ni? tengah workout sikit; Apa kau cakap; nak suruh aku tolong cari Ziana?

Perlahan lahan Kamil memusingkan Mobile phone dia yang berada dalam video mode ke badan Ziana. Terkejut Irwan bila melihat Ziana layu di badan seorang Pak Itam dan sedang di henjut dengan tanpa belas kasihan oleh Kamil. Perlahan lahan phone di pan ke bontot Ziana. Irwan lebih terperanjat bila Ziana sedang di liwat bontotnya oleh Kamil. “Double Penetration” “Cilaka kau Kamil!! Aku akan bunuh kau!! “Jerit Irwan.

Kamil senyum. “Irwan, kamu jangan nak berlagak baik. Ini balas dendam aku . Aku tau kamu pernah kongkek isteri ku di Kota Kinabalu dengan memberikan dia pil khayal bukan? kau ingat aku tak tau? Sejak hari itu, aku telah bertekat untuk membalas dendam; dan malam ni dendam ni dapat diselesaikan. Malam ni Ziana bukan saja akan dikerjakan oleh satu orang, tapi 4 orang; seorang Pak Arab yang tak tau erti belas kasihan bila mengongkek, Mat saleh yang batang nya besar, Pak Itam dan aku. Ziana akan kami kendurikan cukup cukup. Semua lubang Ziana akan kami gunakan; gangbang, double penetration, triple penetration, bergilir gilir. hahahaha”

Ziana yang telah tidak berdaya untuk bergerak, dan cuma merintih dapat melihat Sheikh Kartoom bergerak ke arahnya, dengan konek serta Dildo yang besar. “Its my turn again!!!

Ziana pasrah.

Posts