OhCerita

MLM Upline Ku Alice

MLM Upline Ku Alice

Sapa yang dah baca kisah skandal aku dengan bekas akak ipar aku medah tau sikit pasal Alice – upline aku iaitu bini nombor dua MD Syarikat jualan langsung yang aku join. Kisah ini pun bermula somewhere dua tahun yang lepas. Aku pun masa itu dah kawin. kes sama-sama curang le.

Aku mula kenal dengan amoi ini (kira amoi lah pasal dia tak daftar kahwin dia), masa aku buat promosi kat satu expo di JB. Dia sewa sebelah gerai aku buat promosi barang syarikat dia lah. Agaknya dia tengok aku agresif je buat sal dia pun kempen lah join syarikat dia. Gerai tu dia jaga sorang. masa tu aku cuma dapat jumpa laki dia dua kali je. itu pun mulanya aku tak sangka yang itu laki dia. Pasal dah tua. aku agak umur dia dalam 50-an tahun gaya pun macam tak larat je.

Mulanya, Alice ini aku ingat tak kawin lagi.Anak dara tua ke. tengok dia punya gaya dressing. lepas tu perangai dia pun agak kebudak-budakkan sikit. Muka memang cun. takleh sepet sangat. fasih pulak cakap melayu. sekali pandang. memang orang ingat awek melayu.

Aku pun tak ada lah pasang niat apa-apa. lagi pun aku dah ada bini. Malaslah nak buat kerja tu lagi tapi kalau dapat aku tak tolak .

Masa tu bini aku pun ikut sekali. Jadi aku macam biasa jela dalam pada tu aku termakan kempen dia. setuju nak jual barang company dia.

Disebabkan company dia pakai system MLM, aku pun register jadi downline dia. maksudnya dia upline aku lah.

Biasalah kalau dlm MLM upline mesti tolong downline dia. Jad bila balik KL, aku pun buat program promosi dengan dia. Sampailah dah dekat 6 bulan aku follow dia buat promosi kat sekitar KL Masa tu pulak bini aku dah sarat nak beranak jadi dia tak larat nak ikut. So bila buat promosi aku berdua dengan Alice je lah.

Bila dah lama bergaul kita orang pun makin mesra. Tapi bab dia jadi bini nombor dua tu aku tak tau lagi. Aku ingat mati-mati dia tu betul-betul kawin dengan boss aku mana taknya dia pun duduk satu rumah dan jagakan emak laki dia yang sakit tua.

Sampailah satu hari tu. aku pergi rumah dia nak ambik stok barang. Aku memang malas nak ambik kat opis pasal jauh. Tapi aku singgah kejap jer datang ambik barang lepas tu aku chow lah.

Sebelum datang aku telepon je dia.bagitau apa barang yang aku nak lepas tu dalam pukul 6 petang aku datang lah ambik.

Hari tu pulak aku terlewat sikit lebih kurang pukul 8 malam baru sampai rumah dia. Dia pun keluar dan ambik barang kat kereta dia parking kat tepi jalan depan rumah dia. Sambil tu dia tanya pasal perkembangan bini aku yang baru bersalin Aku pun bagi tau dia yang bini aku ada kat rumah mak dia kat kampung.

Dalam tu dia usik aku, ” Wa…Bang Mat serupa orang bujang lah” .

“Takde la Alice nak buat macam mana dia mau balik kampung saya hantarlah senang sikit, mak dia boleh jaga”.” aku jawab macam biasa, Si Alice ni memang biasa panggil aku abang, macam la dia tu muda sangat dari aku. Padahal muda setahun je dari aku masa tu umur aku dah masuk 35 tahun. Pasal tula aku ingat dia ni anak dara tua.

Tapi yang buat aku geram tu malam tu, dia pakai seluar pendek yangmelekap kat peha dia. Sampai nampak berbekas tundun tembam kat celah peha dia dengan betis dia jangan ceritalah. Amoi tau-tau jer la. putih melepak. sampai aku teringat balikla. Ah soo jiran aku, Mei Ling yang aku kerjakan pantat dia dulu. pakai lak t-shirt tak da lengan pun melekap kat badan juga dengan bahagian lehernya lebar sikit dua daging pejal menonjol je kat dada tak besar sangat Tapi nampak montok semacam.

Dalam hati aku Fuhhhhh baik juga body si Alice ni. Punyala lama aku bergaul dengan dia baru malam tu lak aku rasa stim tengok dia. Lagi pun dah dekat sebulan aku puasa si Mamat kecik kat bawah tu pun mana tahan puasa lama-lama.

Selalu tu Kalau aku pegi rumah dia laki dia ada hari tu pulak, laki dia tak keluar pulak. Sambil dia bagi barang tu kat aku, aku tanya lah dia…

“Mana Mr.Tan…. Alice?”

“Ooo Mr Tan aaa, Dia tak de, ada rumah dia punya bini” lancar je dia jawab macamla aku dah tau pasal kes dia tu.

“Eh…mana bini pulak, u bukan dia punya bini kah?” Aku tanya dia balik.

“Ya la, dia pegi sana rumah tua punya bini” dia jawab sambil senyum je pandang aku. Dalam hati aku camana pulak, mana cina boleh kawin dua.

Dalam pada tu, Alice ajak aku pegi makan kat kedai mamak tak berapa jauh dari situ. aku bawakleh naik kereta aku sambil drive aku jeling-jeling kat sebahagian peha dengan betis dia pehhhh putih melepak picit sikit mesti merah punya kalau kena gigit lagila.

So, masa makan tu aku pun koreklah lagi dalam maklumat yang baru aku dapat sebelum dapat korek lubang pantat dia kenalah buat step by step.

Kepala aku mula la pasang plan ….paham-paham jela air dah penuh, bini lak kat kampung…. Otak memang kuning punyala. Aku rasa pun… kalau ayat baik punya ….boleh dapat dia ni. Apa lagi….skil lama aku guna la balik. Tapi malam tu aku tak buat apa-apa tindakan…..relak… …cari maklumat sebanyak mungkin…provok sikit-sikit….kemudian nanti…. buat plan cantik-cantik, pasang strategi betul-betul…. Sampai saat dan ketikanya… memang lunyai

Alice ni aku kerjakan tunggu masa je.

Tak lamaaaa… lagi dua tiga hari…dia call aku, ajak buat promosi kat Melaka Parade…mula hari Sabtu hujung minggu tu.. Aku pun tanya macam mana dia punya arrangement …. Dia kata…… promosi tu dua minggu….yang pegi aku dengan dia je…. Mr. Tan tak pegi pasal ada supplier dari oversea nak datang minggu tu…. kena entertainla.

Wah…ini memang peluang cantik…. Siaplah ko Alice…katak

So, petang Jumaat tu …dalam pukul dua kitaorang pun bertolak ke Melaka…… nak jimat minyak, kita orang naik satu kereta….masa pegi tu …. kepala aku ligat atur strategi…. Sampai kat hotel Ramada. aku saja ubah plan. Aku suruh Alice ambik satu bilik je…. aku bagi tau dia …nak tumpang rumah member aku….

Mula-mula….. dia suruh aku ambik satu bilik juga …takpa company tanggung …katanya. Aku bagila macam-macam alasan…sampai last-last dia pun kata, ” Tak maula Bang Mat… nanti tak ada kawan mau cerita lo ” dia cuba pujuk aku lagi….

Aku bagi tau dia, ” Alice jangan risau…. …nak keluar makan tengah malam ke…. mau sembang ka…. sakit kepala ke…. apa-apa hal… u just call me…u punya pasal saya mesti datang punya lah.” Sambil tu aku buat-buat melawak…”Kalau u sakit kepala tak boleh tidur pun… just call me… nanti saya boleh kasi u tidur …nak tak” bukan apa… saja nak tengok respon dia.

“Apalah Bang Mat ni ….tak maulah…nanti laagi tak boleh tidur ”

Dia balas balik sambil tergelak kecik

“Takde lah… Bang Mat gurau sajakan?” dia sambung balik.

“Kalau betul-betul pun ….apa salahnya” saja aku kenakan dia lagi….

“Eeee…tak maulah …..gatallah Bang Mat ni” sambil jarinya pantas mencubit tangan ku

“Mana tak gatal Alice …..sudah dekat satu bulan tau saya puasa…..” aku jawab pelan

“Okla ..kalau Bang Mat tak mau tidur hotel pun takpalah…tapi…apa-apa hal kalau saya telefon u mesti datang tau”

Alice cuba matikan perbualan

Sebelum aku blah pegi rumah member aku…dia suruh aku ambik dia pukul lapan…pegi makan .kereta aku bawak….patahla kaki dia…kalau dia nak pegi manapun yang jauh sikit mesti dia panggil aku…strategi pertama dah berjalan.

Malam tu …Alice dah macam awek aku…kutu pandang je…mana taknye.. dia pakai short pendek je…. kita orang pegi makan kat luar…s embang-sembang sampai pukul 11 baru balik. Masa tengah makan tu…Mr.Tan ..laki dia talipon..nak sport check kot…aku cuma dapat dengar apa yang Alice jawab ela…. Dia kata dia tengah relak dalam bilik….nak masuk tidur… …dalam hati aku…pandai juga amoi ni kelentong laki dia… takut laki dia jealous kot….Tapi malam tu aku tak buat apa-apa…lepas hantar dia balik hotel aku terus belahje……. aku pun kena tunjuk gentleman….. ada banyak masa lagi…dua minggu beb…..mana boleh gelojoh sangat……kalau tak dapat juga…tak taula nak kata.

Mula dari besoknya….sambil buat promosi …bila ada masa terluang je aku pun mula masuk jarum …. Aku racun sikit-sikit…tutup gerai pukul 9… lepas tu pegi makan ….balik hotel balik pukul 11 …. Respon customer pulak cantik….masuk tiga hari dah dapat target untuk dua minggu punya….. Alice pun bukan main happy ….sampai dia kata nak bagi aku bonus dari poket dia sendiri pasal dah lebih target…..Aku pun saja buat mengggatal….

“Tak payah bagi duit la Alice…dapat cium u pun cukupla”

“Ishh….apala Bang Mat ni”

“Betull….nasib baik u dah kawin…I pun dah kawin juga…kalau kita dua-dua belum kawin aaa…..memang I mintak u jadi bini ….”

“Betul keeeee….”

“Betul la..apa nak lagi….muka lawa….body pun cantik….baik hati pulak tu…. macamana u boleh kawin dengan Mr.Tan?….dia kan dah tua…. lepas tu u jadi nombor dua pulak tu…tinggal je la Mr Tan tu…kita kawin nak ..u jadi bini nombor dua I la…sekarang pun sama apa ”

“Bang mat jangan cakap itu macam …dia baik punya orang lo ”

“Ye la.. memang dia baik…..saya pun tak cakap dia tak baik…u cuba pikir… macam sekarang ni…. u penat-penat buat promosi kat sini …malam-malam ….tidur satu orang…sejuk….dia kat rumah sedap-sedap peluk bini tua” aku racun Alice lagi.

Alice terdiam …..tak kata apa…..aku terasa juga benda yang aku cakap tu dah kira lebih….dah terlepas cakap..camno lagi. Habis tutup gerai malam tu…. dia minta aku hantar balik bilik terus… bila aku ajak makan….dia kata…. takpalah…. nanti malam sikit…. aku agak mesti dia marah kat aku. Abisla…takde canla aku…silap-silap… tapi, masa hantar dia balik hotel tu aku minta maaf la kat dia kalau-kalau dia tersinggung ke….marah kat aku ke. Dia tak cakap banyak …sampai hotel dia pun terus naik…aku pun belah balik rumah kawan aku.

Lebih kurang pukul 10.30 mlm, tengah aku baring nak tidur..alih-alih, talipon aku bunyi…ALICE….apahal ni…rupanya dia ajak aku temankan dia makan….lapar katanya….dalam hati aku …ini lah peluang yang aku ada …dapat ke… tak dapat ke…. malam ni lah. Masa makan tu….mood dia pun ok….boleh gurau macam biasa…. pukul 12 mlm baru balik hotel.

Sampai hotel aku minta tumpang tidur bilik dia ….alasan aku dah lewat…. malas nak kejutkan member aku.”I tidur kat kerusi ke…..atas lantai pun tak palah…boleh tak? Dia pikir sekejap.

“Bolehlah…tapi takkan bang mat mau tidur atas lantai…..tak pelah….katil pun besar …kita kongsi lo…tapi tidur saja tau ….tak mau kacau aaaa”

“Oklah….i tak kacau” aku jawab balik. Sapa nak kacau…aku nak jolok je.

Masa nak masuk tidur…. mulanya Alice nak pasang lampu tidur….aku cakap …aku tak boleh tidur kalau lampu terang…kalau dia tak mau gelap…. aku suruh pasang je lampu bilik air, buka pintu sikit…jadi dalam bilik tu samar-samar je la.

Dia offer aku kongsi selimut…aku tak mau….saja jual mahal….kononnya betul la aku tak nak kacau dia tidur. Aku pun baring mengereng membelakangkan dia…..Tak lama …agaknya dia kesian tengok aku tidur mengerekot….pelan-pelan dia selimutkan aku….masa tu aku perasan …. aku adjust sikit badan aku bagi lagi rapat sikit dengan dia.

Mana aku boleh tidur…betina ada kat sebelah…kepala dah terbayang je tundun cipap dia yang tembam tu….nak terjah je takut kena cas rogol…sabor jela…..dia pula menelentang…selimut pun kat paras perut je….Agak-agak dia dah lena je….sekali pusing je …aku dah mengereng mengadap dia …tangan aku melingkar atas perut dia….tapi badan aku takle rapat sangat….dia diam….aku pun buat-buat tidur…macam tak sengaja la kononnya.

Tak berapa lama. dia ubah position,mengereng membontot aku tapi bila dia kalih badan …dia berganjak lagi rapat dengan aku… dia biarkan je tangan aku yang melingkar atas badan dia…aku pun peluk pinggang dia dan rapatkan lagi badan aku ….Alice diam je…..agaknya sedap kot kena peluk….air cond pun sejuk ….lagi malam lagila sejuk….walaupun berselimut mana boleh sama dengan kehangatan badan orang……aku parking kote aku hala keatas dan rapatkan kat punggung dia….mamat kecik tu dah mula mengeras.

Pelan-pelan tangan aku mula menjalar ke tetek dia….melekap kat situ….masa dia menelentang tadi …aku memang perasan dia tak pakai coli… nampak puting dia berbekas menunjal di sebalik baju ….aku gosok pelan-pelan buah dada Alice …aku sepit puting dia dengan jari…. tak besor sangat…pehh…sedap nyonyot nih…..dia masih diam lagi…. aku luaskan lagi area yang aku gosok…. agak kuat sikit….sambil tu ramas pelan-pelan….sesekali aku gentil puting tetek dia… dia menggeliat sikit dan pegang tangan aku….tapi dia tak alihkan…..dia biarkan atas tetek dia lagi.

Aku stop gerakan tangan aku…..masih melekap kat atas tetek dia….. tetek dia terasa agak keras sikit….. …..kote aku kat punggung dia makin keras….. punggung Alice ni kira Okla ….tak besar sangat….tapi tak jatuh….masih terasa pejal lagi…Cuma agak leper….aku adjust sikit kote aku … parking kat celah punggung dia….aku tunjal pelan-pelan….

Bila pegangan tangan dia agak longgar…aku sambung balik ….. aku gosok-gosok, picit-picit, ramas sikit, uli sikit….gentil-gentil puting dia pelan-pelan….aku control gerakan tangan aku dengan lembut….biar nafsu dia terangsang secara perlahan….

Makin lama …aku rasa tetek dia dah makin ternaik…makin pejal….puting dia makin keras…..dada dia makin berombak…aku rasa….mesti dia dah makin stim….aku ramas-ramas kuat sikit….nafasnya makin jelas … teteknya semakin pejal….aku hembus-hembus lubang hidung aku kat belakang leher dia ….tangan aku mula menjalar ke bawah….pelan-pelan masuk celah peha dia…..lagi sikit nak sampai kat tundun dia…..tiba-tiba…dia pegang tangan aku…..dia pusing badan dia mengadap aku…dan…

“Tak mahulah bang mat…. janganlah ” dia merengek pelan ….

Terkejut juga aku…nasib baik dia tak jerit….bila dengar nada suara dia camtu…..lagilah aku stim…. ni yang best ni….ada rejection sikit….. kalau terus menyerah jer….tak best lah…tak de thrill …

“Ok…ok…sorry….I betul-betul tak boleh tahan tengok u …..tak boleh control …. u fahamla…I pun dah lama tak dapat….sorryla….ok.” aku bagi alasan

“OK …janji tau …jangan kacau lagi aaa”

“Oklah….tapi I nak cium u …boleh tak…..sekali je” aku merayu…..dia diam…pandang je muka aku….tapi tak de rupa macam nak marah….

“Bolehlah…sekali jer….lagi pun kita dua orang je…tak ada orang nampak…Ok Alice” aku merayu lagi…dia diam sekejap.

“Ok …sikit je tau…” balas dia lembut.

Apa lagi dapat green light….aku pun peluk badan Alice…dan terus membenamkan hidung aku kat pipi dia….mulut aku terus merayau …..aku geselkan bibir aku kat bibir dia…kena dengan tak kena je….lepas tu aku larikan kat bawah dagu dia…turun kebawah sikit …aku jilat-jilat batang leher dia…Alice menggeliat sikit, kepala nya meliuk-lentuk…. kedua-dua teteknya keras menunjal dada aku…aku peluk lagi erat….nafas Alice makin sesak…

Mulut ku balik ke dagu Alice…aku gigit-gigit pelan….naik ke bibir dia…. aku kucup-kucup bibir dia sikit….bila aku rasa bibir dia nakmelawan balik….aku larikan mulut aku ke bawah telinga dia…pelan-pelan aku sedut….jilat-jilat sikit…terus kat telinga dia….gigit-gigit cuping dia sambil aku hembus-hembuskan nafas aku ke telinga dia….badan Alice menggeliat kuat sikit ….tangan dia yangtadinya melingkar longgar makin kejap memeluk aku…..kepalanya mula meliuk lentuk… nafas dia makin kencang….. aku tau dah….mesti dia dah stim…

Mulut ku balik ke bibir dia…aku mainkan hujung lidah kat tepi bibir dia…. tak tahan agaknya…pantas mulutnya menyambar mulut aku…agak ganas….bibir aku dengan bibir Alice bertaut….bersilih gantikami menyedut bibir satu sama lain… atas dan bawah bersilih ganti.

Alice makin rakus….lidahnya dijulurkan….aku sedut lidahnya masukke dalam mulut …. aku rasa rasa manis dan lazat sekali lidah dia….berbelit-belit lidah dia dan lidah aku dalam mulutku…. aku tolak lidah dia dengan lidah aku… aku julurkan lidah aku ke mulut dia….dia pulak sedut lidah aku….

Pautan pelukan tangan Alice makin erat… tangan aku mula menjalar ke bawah… aku gosok-gosok belakang dia …. kebawah lagi…..aku ramas-ramas punggung nya yang pejal… sebelah kakinya disilangkan atas peha aku….kedua-dua daging montok di atas dadanya terasa pejal menekan dadaku….. kami terus berkuluman lidah….nafas Alice makin sesak…dadanya makin berombak kencang…..tiba-tiba…dia lepaskan mulutnya…tangannya menahan dada aku…..

“Sudahla bang mat….cukupla…tak mau lagi” Alice bersuara pelan

“C’mon Alice….takkan nak berenti….please…” sambil hidung aku mencari sasaran dipipinya, dia mengelak sikit.

” Kita dua orang je dalam bilik ni……takde sapa …kalau jadi apa-apa pun…u dengan I …kita dua aje yang tau….ini rahsia kita berdua….i takkan cerita dengan sapa-sapa… ok…. I promise… ok…please alice….please….”

Sambil tu aku tarik dan selukkan tangan masuk dalam track bottom aku…dia genggam kote aku….dia lurut sikit ke pangkal ….ke kepala….macam nak ukur besa dan panjang kote aku….dia picit sikit….memangle keras….

” Please Alice….i punya dah keras ni…….please” aku merayu lagi.

Dia lepaskan genggaman tangannya kat kote aku… tangannya terus melingkar atas badan aku…. matanya makin kuyu….bibirnya yang agak berair terbuka sikit….

Yessss……aku faham dia punya body language….apa lagi …aku pun peluk tubuh Alice…. erat…. mulut kami kembali bertaup….berkucupan….berkuluman….dan bersilih ganti menelan air liur masing-masing….. kapal yang aku kemudi mula belayar semula….kali ini laut berombak tenang….. i aku pasti….pelayaranku akan meredah ombak dengan lancar dan akan sampai ke pelabuhan dengan selamat.

Masih lagi berpelukan dalam keadaan mengereng ….tangan ku menyeluk ke dalam baju Alice dan terus melekap diatas buah dadanya….tanpa lapisan kain bajunya….kulit buah dadanya terasa halus dan lembut tapi pejal….. Jari-jemariku mula meramas….menguli dan menggentil puting tetek kirinya…. makin lama teteknya makin pejal…..bila terasa putingnya kena gentil… Alice menggeliat kegelian….kami melepaskan mulut…..aku tolak badannya menelentang….kali ni….tetek kanannya pula menjadi sasaran aku….sambil meramas dan menguli….mulutku terus menjelajahi…batang leher, bawah telinga dan cuping telinganya….Alice mendesah … ishhhh….ahhhh….ahhhhh…dadanya terangkat-angkat.

Aku singkapkan bajunya ….terserlah tetek kanannya….aku benamkan mulutku ke putingnya…. aku hisap, nyonyot dan mainkan lidahku pada putingnya dan menjilat-jilat serta menggigit perlahan sekitar tetek kanannya…..Fullamak…..sedap dapat nyonyot putting dia…..tangan kananku pula ganas meramas tetek kirinya yang masih tersembunyi bawah bajunya….sekejap-sekejap dadanya terangakat sambil mulut nya mendesah kesedapan….Alice menyingkap sendiri sebahagian bajunya yang menutup tetek kirinya …..

Maka ….terserlahlah kedua-dua daging pejalnya yang putih melepak dan gebu dua puting yang menghiasi teteknya ….agak kecil…keras menunjal ke atas…tanpa membuang masa…aku terus membenamkan mulutku ke puting tetek kirinya pula….aku nyonyot putingnya ganas sikit dan memainkan lidahku diatas putingnya …diikuti dengan sedutan dan jilatan diseluruh buah dadanya…sampai kat bawah ketiaknya ….Alice semakin menggeliat kegelian…. bunyi suara mengerangnya semakin jelas perlahan…keseluruhan teteknya terus menjadi sasaran mulutku… aku jilat keliling teteknya dan aku sedut-sedut…gigit-gigit kedua daging pejal didadanya…

Berenti sekejap….aku tarik bajunya melepasi kepalanya….Alice mengangkat tangannya ke atas untuk memudahkan aku membogelkannya….macam askar surrender….terdampar didepanku… bahagian atas tubuh Alice yang separuh telanjang….aku buka bajuku dan melurutkan seluar tinggal seluar dalam.

Lantas aku sembamkan muka ku diantara kedua buah dadanya…dan sambung balik tugasan mulutku diseluruh bahagian dadanya yang basah dengan air liur aku.

Sambil mulutku megerjakan buah dadanya tangan ku menjalar ke bawah aku gosok-gosok bahagian perutnya kemas tak menggelebeh terus ke bawah lagi aku seluk tangan aku masuk ke dalam seluar pendeknya yang agak bergetah sikit boleh stretch tapi tak ketat sangat rupanya dia tak pakai seluar dalam bulunya sejemput kat hujung bahagian atas tundunnya ditrim rapi aku lekap tapak tangan aku kat tundun Alice aku ramas sikit tundunnya yang ternaik sikit. TEMBAM aku rasa lubang cipap dia jenis lubang tanduk sebab selalu aku perati kat tumit dia agak masuk ke dalam sikit.

Jari hantuku terus menyelusuri lurah ditengah tundunnya terasa agak basah Alice menggeliat sambil menaikkan kedua lututnya mengangkang sikit lurah cipapnya terbuka sikit jari hantu ku mula meneroka kedalam lurah cipapnya terasa suam-suam. aku korek makin dalam lurahnya makin basah jari telunjuk dengan kelingking ku turut membantu menguak bibir cipapnya memudahkan jari hantuku masuk lagi dalam meneroka lubang cipap Alice sampai kepangkal jari dinding pantatnya membalas dengan kemutan.

Wahh ketat lagi pantat Alice ni aku rasa mesti kote Mr.Tan tak berapa besar sangat aku mainkan jari hantu aku keluar masuk lubang cipapnya yang makin becak dapat biji kelentit dia aku tenyeh-tenyeh jari hantu aku basah berlendir aku jilat jari hantu aku. nyum sedapppppp sambil tu lidahku menekan putingnya ke dalam dan bermain-main dikeliling putingnya Alice menggeliat, punggungnya terangkat sikit mulutnya mendesah dan mengerang perlahan aku pandang muka Alice matanya terpejam mulutnya dikepam bagaikan menikmati sesuatu.

Mulutku mencari sasaran baru menuju kebahagian perut aku jilat-jilat lubang pusatnya. Alice kegelian mengelak-elak dan mengereng membelakangkan aku. aku tarik tangan aku dari lubang cipapnya dan memeluknya dari belakang tangan kiriku pantas menyelinap bawah badannya dan terus meramas dan menguli tetek kirinya…selesai menyelak rambutnya….tangan kananku terus meramas dan menguli tetek kanannya….sekaligus belakang batang lehernya menjadi sasaran sedutan dan jilatanku….aku tak berani nak buat love bite…bagi line clear…makan biar kenyang …tapi biar tak berbekas…lain kali boleh makan lagi…

Bahagian belakang tubuh Alice menjadi sasaran sedutan dan jilatanku. macam serigala lapar dah sebulan tak dapat mangsa dapat pula daging rusa. habis serata belakang tubuh Alice aku jilat, sedut dan gigit-gigit….aku lurutkan seluar pendek Alice maka, terdamparlah di depan mataku….sebatang tubuh bini nombor dua @gundik Mr.Tan tanpa dibaluti seurat benang telanjang bulat ….terhidang untuk menjadi santapan dan ratahan ku malam ini.

Alice meniarap…. punggungnya yang putih dan gebu menjadi sasaran mulutku….punggungnya terangkat-angkat. …aku buka kangkangnya dan beralih kedudukan dengan mukaku mengadap punggungnya…terselit diantara kedua pehanya…bahagian bawah pantatnya yang bibirnya terbuka sikit….aku jilat-jilat alur cipap dia….keliling jubor dia sekali aku jilat….berak tak basuh pun tak kisahla…masa dia mandi tadi takkan dia tak cuci lubang burit dia….kan

Aku bangun dan lurutkan seluar dalam aku….butuhku yang keras tegang dari tadi ….lega …dapat bebas dari kongkongan seluar dalam

…bersedia untuk menujah lubang cipap Alice…aku meniarap atas badan

Alice….sambil menghisap dan menyedut belakang badannya….aku

jolok-jolok belahan punggung Alice dengan batangku….punggungnya

terangkat sikit….kepala butuhku termasuk sikit kat celah pantat

Alice……aku celup-celupkan sikit…..sabar…jangan masuk

dulu….bagi dia rasa sikit kepala butuh aku…..sampai dia betul betul

gairah…dia mintak…barulah aku tujah lubang puki dia……tapi,

macamana pun aku mesti jilat pantat dia dulu…tak jilat …tak sah

Aku bangun dan balikkan tubuh Alice….menelentang…pantas

menyembamkan mukaku kecelah pehanya…aku gigit-gigit geram tundunnya

yang tembam…pehhhhh…..wangi pantat dia…..tak macam pantat bini

aku….tengik sikit…..lidahku mula menjilat sekitar cipapnya, serta

daging pehanya turut aku jilat dan sedut…pehanya bergoyang

kegelian…mulutku terus merayap kebawah…betisnya yang putih melepak

bak bunting padi….aku gigit-gigit lembut….sampai ibu jari dia

sekali aku gigit…kalau boleh setiap inci tubuh Alice aku nak

ratah,,,Tangan ku diatas dadanya, tekun menguli dan meramas kedua buah

dada montoknya..

Kembali kecelah pehanya….mulutku terus menjunam kecelah pantatnya

…aku buka kangkangnya lagi luas….dengan lahapnya lidahku terus

meneroka kedalam lubang cipapnya…ssluurrrppp….aku telan air puki

Alice yang melumuri lidah aku…..emmmm…lazat.ttt…Alice menggeliat

dan mengerang…kedua tangannya meramas-ramas teteknya sendiri….

Biji kelentitnya menjadi sasaran lidahku…aku makin geram….aku sedut

dan nyonyot biji

kelentitnya….enhh…enhh…unhhhh….anhhhhh…eshhhhh…Alice

mendesah agak jelas….sedalam mana yang boleh masuk, aku benamkan

mulutku kedalam lubang cipap Alice…lidah ku terus menerokai dinding

lubang pantatnya dan menjulur makin dalam…Alice mengayak-ayakkan

punggungnya…makin lama makin kuat….sampai hidung aku sekali kena

tenyeh dengan cipap dia

Mulutnya semakin kuat mengerang dan merintih

kesedapan…unh…unhh..ahhh….sedap bang mat…..lagi bang

mat….anhhh…..anhhh..uh..uh..uh..uh…oh yes..oh yes…I’m

cumming…bang I’m cummmmming….tangannya menarik dan membenamkan

muka aku kepantatnya dan pehanya mengepit kuat…punggungnya

ditunjalkan keatas…lubang pantanya ditenyehkan

kemukaku…dan….terasa hangat air pukinya menyembur dari lubang

pantatnya…ssllluuuurrrrrppppp…..dengan lahap aku telan sekali air

puki Alice….masatu aku dah tak peduli apa…..semuanya

sedapppp….semuanya nikmat.

Dengan muka yang bersememeh denga air puki dia…aku merangkak dan meniarap menindih Alice…kami berkucupan dan berkuluman….dan Alice menjilat-jilat seluruh mukaku yang dilumuri air pukinya endiri…

Selepas klimaks kali pertama …aku biarkan dia ambik nafas sekejap.Sambil meramas-ramas teteknya…aku tanya…

“Alice puas …” dia tak jawab …cuma tersenyum manja matanya yang kuyu membuatkan aku lagi stim.

“Are u ready…” sambil aku geselkan koteku kat celahan tundun cipapnya. Dia tak jawab. Cuma tangannya menyelinap kat celah badan kami terus menggengam dan mengurut batangku…aku pahamla dia dah ready.

Aku menahan berat badan dengan tangan dan mengacukan kepala koteku menghala ke lubang cipap Alice .aku biarkan mamat kecik tu cari sasarannya sendiri. Alice tak membiarkan dia buka kangkangnya lagi luas dia tenyeh-tenyehkan kepala butuhku ke celah cipapnya dan ke biji kelentitnya. kepala butuhku yang basah dengan air pukinya terus di benamkan ke dalam lubang pantatnya yang menadah dengan bibir terbuka menunggu tujahan butuhku.

Kelicinan dinding lubang pantat Alice yang dibanjiri air pukinya melancarkan tujahan butuhku ke dalam lubang nikmat Alice sampai separuh koteku masuk terasa makin ketat lubang pantatnya terasa mengemut-ngemut batangku aku tekan lagi dalam lubang cipap Alice terasa makin sempit. aku tekan kuat sikit…Alice merintih…enhh…enhhh…tangannya meramas teteknya sendiri…aku tekan lagi sampai santak ke pangkal batang….terasa hujung kepala butuhku menunjal dasar lubang cipapnya….Alice tersentak…betullah tekaan aku….memang lubang puki dia jenis lubang tanduk….bertuah aku…malam ni

“Hekk….Slow sikit bang mat….abang punya panjang ….besar…Alice tak tahan…” dengan suara tersekat-sekat…jari-jemarinya mencengkam kain cadar….

“Alice sakitt ke…?” aku tanya dia….”Emm…seedaapppp….” dia merengek manja

Confirm…kote Mr. Tan mesti lagi kecik dari kote aku….bertuah ko

Alice dapat butuh aku malam ni….

Disebabkan perjanjiannya dengan Mr.Tan …tak boleh beranak….lubang pantat Alice pun cuma sekadar menjadi bahan tujahan kote Mr.Tan aje….kalau kote dia lagi besar dari aku punya…mesti lubang pantat Alice aku rasa longgar sikit…ini tak…aku rasa ketat lagi…bila dia kemut pun….kejap…nikmat kemutan puki Alice terasa menyelinap naikke ubun-ubun aku…sah…dah second hand pun masih baik lagi….

Aku biarkan batang ku berendam dalam lubang cipap Alice sekejap bila dia dah nampak lega sikit aku mulakan dayungan. slow n stedy aku hayun keluar masuk. lubang pantatnya yang hangat….tarik perlahan … bila jolok aku lajukan sikit….berulangkali…makin lama makin laju….. makin lama aku henyak cipap dia lagi kuat….jemari Alice makin kuat mencengkam cadar tilam…. tubuh nya meliuk lentuk ke kiri ke kanan.

Yang bestnya dia melawan balik hentakan butuhku dengan mengayak-ayakkan punggungnya dan membuat gerakan ke atas dan ke bawah bila aku henyak dia angkat punggung aku henyak dia balas aku henyak dia balas. pertarungan semakin hebat butiran air peluh makin membasahi tubuhku bunyi clup….clap….clup….clap kat pangkal butuh aku berselang-seli dengan unh.. ahhh… unhhh… ahhh dari mulut Alice.

Aku angkat kaki kiri Alice dan letakkan atas bahu kiri aku….tubuh Alice mengereng….dari belah tepi…aku tujah lubang pantat Alice….kemutan pantatnya ke butuhku terasa makin kejap…lubangnya terasa lebih ketat…badan Alice menggelepar….tangannyamenggapai-gapai mencengkam apa saja yang boleh dicapai…..aku terus

jolok dan tujah lubang pantatnya…

zlup…zlap…zlup…zlap….berulangkali…..

Masih melekat dalam lubang pantatnya….aku tiarapkan tubuh Alice….punggungnya ditonggekkan sikit….macam doggie style tapi rendah sikit…aku lunjurkan kaki aku ke depan…kedua kakinya memaut pinggang ku…..aku paut pinggangnya dan terus menyorong tarik tubuhnya kedepan kebelakang….membenamkan lubang pantatnya melahap butuhku…sambil merintih kesedapan…Alice bertahan dengan lututnya…dan melakukan sendiri gerakan dengan menghenyakkan lubang cipapnya kebutuhku …santak kepangkal….tubuh Alice mula dibasahi peluh….aku relak kejap menahan asakan Alice.

Tak boleh jadi ni….aku suruh dia menonggeng dan mengangkang kat birai katil….sambil berdiri…aku tujahkan batangku kelubang pantatnya yang terkemut-kemut menunggu serangan butuhku….. Fuhhhh…. lagi ketat…. bila aku tarik keluar sampai kehujung kote …..terasa bahagian bawah kepala butuhku menggesel biji kelentit Alice ….Asakan dan tujahan butuhku semakin ganas….aku paut pinggangnya dan aku henyakkan puki Alice ke butuh ku semau-maunya….tapi, Alice pun tak kurang hebatnya….sambil mulutnya tak berhenti merengek dan merintih kesedapan …dia hayunkan punggungnya kedepan kebelakang melawan balik….bila gerakan dia semakin rancak….aku relak pulak…tunggu je kena henyak cipap dia….. ada sekali tu dia henyakkan pantatnya ke butuh aku sampai santak ke pangkal…lepastu…dia ayak punggungnya…berputar butuh aku macam …cawan mengacau sudu….rasa nak terpancut aku…relak aku kontrol….

Bila dia berhenti… aku pulak menujah puki dia…zlup…zlap…zlup…zlap..bersilih ganti…macam passing batton….badan kami makin dibasahi peluh …..kesejukan aircond bilik dah tak terasa lagi…hanya kenikmatan lubang pantat Alice je yang aku rasa….Alice pun aku .tengok pada tindakbalasnya…….jelas menghayati kenikmatan henjutan butuhku….sehinggalah…tubuhnya menggelepar…

“Unh..unh..sedappp…bang mat…enh..enh…fuck me ..fuck me harder…kuat lagi bang mat… enh.. enhh… sedappp bang …I’m cummmiiiiiiiiiiing” dia henyak cukup-cukup pantat dia….aku pun apa lagi tekan ..bagi lagi santak….Alice klimaks kali kedua…lubang pukinya terasa hangat dibanjiri air nikmatnya…

Aku biarkan kote aku berendam dalam lubang puki Alice …aku kontrol lagi…belum klimaks….aku pun dah pasang niat…sekurang-kurangnya aku akan pastikan dia klimaks tiga kali baru aku nak pancut air mani aku dalam lubang pantat dia……biarla malam ni menjadi malam kenangan yang Alice tak boleh lupa….. menerima penangan dan menikmati tujahan butuhku….biar dia betul-betul puas….biar dia rasa berbaloi……. biar dia tak menyesali kecurangannya terhadap Mr.Tan…. …biar nanti …dia merayu-rayu minta kena fuck lagi dengan butuh aku….

Aku tak kisah…. ada dua lubang lagi sedap…lubang bini aku…lubang Alice ….dua-dua pun ada keistimewaannya sendiri. Tapi kalau ikutkan pantat Alice sedap lagi….mana taknya…baru pertama kali rasa …barang rompak ….memang lagi syok….berzina pulak tu….ahhhhh tak kisah la…yang penting …butuh aku tengah sedap kena kemut pantat Alice..

Alice baring menelentang……aku baring sebelah dia dengan butuh aku terpacak tegak…tunggu masa nak sambung game lagi…aku biar Alice ambik nafas kejap …..lepas ni nak kena belasah lagi….kalau tak melawan …kurang syok sikit…

Agak dah pulih sikit …Alice mengiring mengadap aku…pelan-pelan aku jolokkan butuh aku kat lubang cipap dia dari sisi…aku hayun slow n steady…posisi macam tu mana boleh laju-laju….makin lama makin sedap. Alice dah mula melawan balik…aku tolak badan dia menelentang … aku tindih dia dari atas… kedua lututnya dinaikkan…lubang cipap kat celah pehanya bersedia menadah asakan butuhku …..dengan bertongkat siku…aku mulakan ayunan…Alice tak berapa melawan…dia tadah je lubang pantat dia….

Tak best….aku angkat badan dia….pengkal pehanya bercelapak kat pangkal peha aku….pangkal butuhku rapat ke tundunnya…..punggungnya aku ampu dengan kedua tanganku… aku hayunkan punggungnya ke depan ke belakang…. Alice melawan balik…aku duduk beralaskan lutut..kaki Alice melingkari pinggang ku dan berpijak pada tilam…salah satu style Kamasutra… aku hayun tubuhnya ke atas ke bawah… Pehhhhhh…. santak habis… melekat pangkal kote aku kat pangkal peha dia…dia ayak punggung dia…. kepal butuh aku terasa menyodol dasar lubang puki Alice…. kalu korang nak rasa tryla….ayun punya ayun….aku tengok Alice macam dah tak larat….

“Unhh..unhhh…tak tahan bang…unhhhh…fuck me bang…fuck me harder…faster bang…. ahhh…. ahhhh… i can’t take anymore… unhhh..unhhh… I’cumming… i’m cumming….i’m cumming”.

Tubuhnya menggelapar…kedua tangannya memeluk ku erat…lubang pantatnya dibenamkan ke butuhku…Alice klimaks kali ketiga

Yessss…this is the time…aku pun dah nak terpancut….pantas aku tindih tubuh Alice…sebelah tanganku memaut belakang lehernya….sebelah lagi menekan kuat punggungnya ….dan…

“Yesss….lis…I’m cumming too babe….” Aku henyakkan butuh aku lagi dalam….santak. Menyedari aku nak pancut dalam lubang puki dia….

“Please bang …jangan pancut dalam bang” Alice merayu

Mana boleh….aku tak peduli dah…punya lama aku bertahan… nak pancut kat luar….sorryla…. pandai-pandailah Alice makan apa yang patut kalau takut benih aku melekat. Aku paut tubuh Alice lagi kuat….melekat tubuh kami jadi satu…..dan…….

Zzzrrrruuuussssssssss…..zzrrrruuusssssss….zzzrrrruuussss….zzrruussss… air mani aku deras menerjah ke dasar lubang pantat.

Alice….Pehhhhh….dia punya nikmat tak boleh nak cerita…..Alice tak dapat mengelak lagi….maklumla dah sebulan aku simpan air mani aku ….sampai naik pening kepala aku dibuatnya…mana tak banyak…

Bila terasa lubang pantatnya kena tembak dengan air mani aku….. kedua-dua kakinya memaut kuat pinggang aku….dinding lubang pantat makin ketat mengemut-ngemut butuhku…aku rasa mesti pantat dia rasa lagi sedap bila kena pancut dengan air mani aku.

Kepuasan terbayang diwajah Alice…aku pun turut sama merasakan kenikmatan kemutan pantat Alice. kami berpelukan dengan tubuh yang basah bermandikan peluh.Aku biarkan butuh aku berendam lama dalam lubang cipap Alice. aku rasa macam melekat kote aku kat pantat dia… risau juga aku …mana tau terus melekat tak boleh cabut… macam kes Bangla dulu.

Bila dah agak reda …pelan-pelan aku cabut butuh aku…dia punya ngilu masa nak cabut tu….dah sebulan tak memantat…..pehhh…menggelitek Alice kejap….terkemut-kemut lubang pantat dia masa nak lepaskan butuh aku….macam tak nak bagi cabut……pelan-pelan aku cabut… flupp…. Fuhhhhh…. legaaaa….aku dan alice terdampar keletihan…kapal aku dah selamat berlabuh di pelabuhan nikmat…

Sekejap je aku tengok Alice dah lelap….aku ingat ..mesti penat si Alice ni …campur dengan adegan foreplay sekali adala dekat dua jam kita orang berasmara dan bersetubuh….

Lebih kurang pukul 6 pagi aku dah terbangun…..tengok daging mentah terhidang depan mata …..nak balun ketak nak ….ahhhh…balun lagi… tak payah lama-lama romen ….bagi pantat dia berair sikit…..tak mau licin sangat…biar agak kesat sikit…biar perit sikit nak masuk….. …. aku jolok butuh aku masuk lubang puki dia… baru rasa ketat sikit……aku tarik bantal….letak bawah punggung dia…bagi tundun dia ternaik sikit…..aku pun hayun..tarik..sorong…tarik….

Tukar pulak dia kat atas….dia henyak aku alik…bagi dia kontrol game pulak….tengok daging pejal tergantung kat dadanya…. aku layan menguli dan meramas tetek dia …dan menggentil-gentil putting dia…sesekali bila dia tegakkan badan…dan henjut butuh aku ke atas ke bawah …aku bangun…dan nyonyot-nyonyot tetek dan puting dia…..tak lama dia mengerjakan butuh aku….lubang pantat dia pun dah becak sangat ….aku hentak balik puki dia dari bawah….dia henyak ke bawah…aku lawan balik henjut lubang puki dia….sampaila dua-dua tak boleh tahan lagi…terasaje panas air puki dia menyembur keluar…aku pun pancut air mani aku…kami sama-sama klimaks….

Aku relak kejap…pergi mandi…aku tengok Alice nyenyak balik….tunggu punya tunggu di atak bangun …terpaksala aku pergi meniaga sendiri…aku pun kejutkan dia …dia kata tak larat……..aku sound kat dia ….”Tak apala….u rehat la hari ni….i pegi sorang.

OK” dia mengangguk je sambil tersenyum manja….

Kebetulan pun orang tak ramai sangat hari tu….tapi sales ok jugakla.

Tengahari tu Alice call aku…dia tany apasal meniaga ….aku cakap OK je….dia kata badan dia dah ok…dah segar balik…..kalau boleh dia nak datang….aku cakap..tak payah lah….aku suruh dia cuti je hari tu…rehat sikit…lagipun aku boleh handle business hari tu…sambil tu aku acah dia.” Tak apa u rehat la…bagi badan betul-betul fresh….malam nanti nak kena overtime lagi”

” Eeee…Gatalnya…… abang mat ni” sambil tergelak kecil

“Tak nak lagi ke….”aku usik dia lagi

“Tak mau lah…abang mat nakal la….sakit tau ”

Dalam pukul 6 petang aku dah dapat target untuk satu hari tu…aku call Alice balik …bagi tau dah dapat target….dia seronok…aku tanya dia boleh tutup gerai ke….cepat je dia jawab OK….makan malam ni dia kata nak belanja aku….

Ah takat makan aku peduli apa….dia punya daging mentah tu yang aku tak sabar nak ratah lagi…Aku pun terus tutup gerai …..balik rumah member aku…ambik baju seluar nak pakai besok….kasi tau dia yang aku tak balik tidor malam ni….dia tanya aku tidor kat mana…biasala… upline aku suruh overtime….. celaka ko …tak abis-abis nak memantat….dia maki aku….biasala orang Melaka….bagi la aku seround… katanya…..mana boleh….ini aku nak bela jadi gundik aku….

Aku blah pegi Ramada….dalam pukul lapan aku sampai kat bilik Alice…. Masuk bilik je ….dia peluk …cium aku…macam dah lama betul tak jumpa…relak aku cakap….bawak bertenang….aku ajak dia makan dulu….. bagi perut berisi sikit….tak lama kita orang pegi makan….. terus cabut balik hotel….

Sampai je kat lobby hotel…ringggg…handphone Alice bunyi….sapa lagi…Mr.Tan lah….dia cakap cina aku tak faham…tapi lepas tu dia explain kat aku…dia bagi tau laki dia yang dia dengan aku tengah kemas-kemas nak tutup gerai…..lepas tu dia kata laki dia nak turun besok…Kena kelentong je la Mr Tan…lantak ko lah…….Ahhhh…takpa…malam ni sempat lagi…..jangan sampai dia perasan lubang Alice dah longgar sikit sudah…..

Malam tu kami berpesta lagi…tak tunggu lama…masa dalam lift lagi dia dah menggesel kat aku…..masuk je bilik ….dia terus rangkul aku…..sambil berdiri kami berkuluman lidah…sambil tangan dia tarik zip seluar aku…terus menyeluk dan mengurut-urut butuh aku……aku tanggalkan pakaian Alice satu persatu sampai dia telanjang bulat……lepas tu dia pulak tanggalkan baju dan seluar aku…..lepas dia lurut seluar dalam aku kebawah…dia berlutut….dengan lahap mulutnya mengulum butuh ku yang keras terpacak depan muka dia.

Puas dia menghisap dan mengulum butuh aku ….aku tolak ke katil…menelentang….kali ni giliran aku pulak menyelongkar lubang puki dia dengan mulut dan lidah aku…lepas dia klimaks kali pertama….aku tutuh lubang puki dia…..malu ke segan ke satu sama lain dah tak ada…..sesi malam tu Alice betul-betul mengganas….masa klimaks kali ketiga…aku pun pancut air mani aku sekali….

Lepas adegan pertama aku relak kat kerusi….hisap rokok sambil minum air “power root” tongkat ali….Alice pulak pergi mandi…bila dia keluar dari bilik mandi…selamba je dia bogel sambil mengelap-lap tubuh dia….

Aku tengok body tu yang tak tahan….pelan-pelan butuh aku tegang balik…dia tengok kote aku terjongket-jongket….rupanya dia pun geram…..dating meleser kat aku terus duduk kat peha …membelakangkan aku….punggungnya digoyang-goyang atas butuh aku….tangan kiri aku pantas mengerjakan buah dadanya… sebelah lagi mengorek-ngorek lubang cipap dia….dah terasa berair sikit…dia angkat sikit punggung…. adjust lubang cipap …zzzrruuppp….aku tujah pantat dia dari bawah….parking kejap…dah ngam…Alice mula menghenyak butuh aku…puas henyak butuh aku dari belakang dia berpusing mengadap aku…..

Nak bagi lagi syok…aku suruh dia menungging depan cermin….biar dia tengok sendiri rupa dia kena balun dengan aku…..lepas tu baru pindah main atas katil pulak……macam-macam style yang kita orang buat….Malam tu sampai enam kali Alice klimaks ….aku biasala dua kali cukupla……setiap adegan aku satu dia tiga…bagi dia betul-betul puas….yang penting main mesti lama….

Besoknya Mr.Tan datang…sampai je dia congratulate aku…pasal dah lebih target…..Dia tak tahu …bini dia dah jadi target butuh aku…..

Malam tu melepas la aku…Takpa simpan tenaga…..harap-harap besoknya MrTan balikla KL….Memang betul…besoknya dia kata nak balik ….dia bagi aku semangat lagi suruh buat sales banyak-banyak….bagi dia kaya cepat …dia betul-betul confident dengan aku….sampaikan masa nak belah tu….sempat dia pesan kat aku suruh tolong tengok-tengokkan Alice…

Pasal tu itu tak payah dia suruh…..dia tak tau….bukan takat tengok je…..dah habis satu badan Alice…. aku ratah.

Apa ada hal……janji pantat Alice aku dah dapat……Bolehhhh…aku sound dia…janji bonus mesti baik punya….sambil tu aku pandang kat Alice….. aku kenyit mata dia senyum je pandang aku…lepas tu Mr.Tan kata ……mungkin tak datang lagi sampai habis promosi….. Yessss….. berdendang la aku…..dari riak muka dia, aku tau Alice pun suka

Nampak gaya dia tak syak apa-apa…dia pun tak isah ambik satu bilik…pasal aku jimatkan kos company. Bila Mr.Tan dah belah…….aku tanya Alice …berapa round dia main malam tadi….dia kata tak main…dia bagi excuse…tak berapa sihat…aku dah agak dah…..kena butuh aku mesti dia dah tak nak kote Mr.Tan lagi …..

Malam tu …aku bawak baju aku semua …..terus pindah duduk satu bilik dengan Alice …. ….aku bagitau member aku yang boss company tu suruh aku duduk hotel juga….dia tak bagi tumpang-tumpang…..

Malam-malam seterusnya…. Aku dengan Alice dah macam laki bini…… tapi tak la macam mula-mula tu….mana larat beb….kering air wooo…terpaksalah telan maajun, minum tongkat ali lebih sikit….nak bagi recover tenaga cepat sikit….si Alice tau jela….dah dapat buruh baru yang lagi sedap …..tiap malam, nak tidur je…..mula la merengek……lubang puki dah gatal…. minta penyedap…..lepas kena sumbat dengan butuh aku….baru boleh lena…bangun pagi merengek lagi….sampaikan satu pagi tu….aku sedar-sedar …butuh aku panas je…..teras sedap macam kena kemut…bila buka mata…rupanya dia duduk bercelapak kat pangkal butuh aku….pelahan je dia mengayak punggung dia sambil lubang puki dia mengemut-ngemut butuh aku….pendekkata tak boleh masuk bilik…pantang masuk bilik…nak saja.

Hari terakhir tu kita orang meniaga sampai pukul 3 petang je…..lepas tu terus balik ke hotel…..sampai je dalam bilik Alice dah meleseh kat aku….aku ajak Alice mandi sama-sama, bersih sikit badan ….barulah sedap main…tapi, masa mandi tu pun Alice dah tak boleh tahan….kat dalam bilik mandi tu juga…aku tutuh pantat dia sampai dia klimaks……bila dah keluar dari bilik mandi pun….kita orang bogel je dalam bilik….smabil relak…romen-romen sikit….bila dah stim balik….. menutuh lagi… samala tu…aku tutuh pantat Alice …dia pun henyak butuh aku……sam dua kali aku klimaks….Alice empat kali…..dalam pukul 9 mlm kita orang pegi makan….balik ke bilik hotel dalam pukul 11.00….tak lama lepas tu menutuh lagi sampai pagi…

Sampaila sekarang ni….aku masih lagi continue dengan Alice…..tapi takdela hari-hari, lama-lama…. aku jemu juga dengan puki dia…bila aku nak ….aku mintak la kat dia…dia pun sama juga…terasa gatal je pantat dia nak minta sumbat dengan butuh aku….dia call la

Dia masih lagi dengan Mr.Tan….takpa …orang tua tu pun banyak duit….

Nak ikutkan malas aku nak menambahkan dosa lagi …..tapi itulah…benda sedap… abih camnooooo….. Masa aku habis tulis cerita ni pukul 12 tengahari… Alice baru je call aku ….dia dah tunggu aku kat PJ Hilton, nak ajak aku lunch…. bukan aku tak tau…..apa lagi…pantat dia dah gatal le tu…minta penyedap…dah seminggu tak kena sumbat dengan butuh aku…entah-entah dah berair….. .lepas makan kang…….kita orang naik atas le…… OK…lah …banyak lak cerita lagi….pak cik dah lambat ni…… chow dulu la.

Apa…? Nak pegi mana? Alahai mana lagi.

Posts